18. kolo
24.02.2021 14:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Bitva o třetí místo pro Slovácko. V Jablonci jasně zvítězilo

Ač nečekaně hladkým způsobem se povedlo Slovácku vyhrát na hřišti Jablonce. V první půli otevřel skóre Petržela, po pauze poměrně dlouhé přesilovky využili Kliment s Ciciliou, kteří tak upravili na konečných 0:3.

První zajímavá příležitost přišla v šesté minutě, kdy po standardní situaci o kousek nepřesně hlavičkoval Daníček. Po čtvrthodině poslal zajímavý centr Kalabiška, načež mimo zakončil Kliment. Na opačném konci hřiště neseřídil dobře mířidla Doležal. Přesněji už pálil Považanec, Nemravu ale nepřekonal.

V nastavení první půle už došlo ke změně skóre. Milan Petržela si narazil míč o Jurečku a tváří v tvář Hanušovi s přehledem zakončil. Pár minut po návratu ze šaten přišla pro Jablonec další rána. Jovović dal podrážku naprosto nepochopitelně půl metru nad zem a trefil Klimenta nad kolenem, což sudí po zásahu VAR ohodnotil červenou kartou.

Sám faulovaný Jan Kliment se dokázal po čtvrthodině pomstít a zdvojnásobil vedení celku z Uherského Hradiště. Využil totiž přihrávky Sadílka a z výborné pozice dopravil míč za Hanušova záda. Po necelých osmdesáti minutách dokázali hosté své vítězství zpečetit. Havlík svůj průnik po pravé straně zakončil pasem na Rigina Ciciliu, jenž si balon zasekl a poslal do šibenice.

Třetí gól byl tím posledním, který byl v tomto utkání k vidění, a Slovácko tak bez problémů uhájilo svůj náskok. V tabulce má tak na třetí příčce aktuálně čtyřbodový náskok před dnešním soupeřem, shodná je i ztráta na Spartu.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
kecipep

1:3 Pojďme to tam urvat

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
tlaci

2:1

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat
czepelin

Jablonec půjde do vedení, Petržela to neunese psychicky - ČK, takže 2:0

Reagovat
Mirek na tenisu

Rado a Svědomajzna. Gablonz Hradiště v zápase adeptů evropských pohárů ubohost. Až na vyjímky (gólová akce). Do rámce zapadá sudí Hocek. Bez citu pro hru. Úzkostlivý tahající karty za běžné fauly.

Reagovat
Zdechlina

A co jsi čekal na takovém terénu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele