18. kolo
24.02.2021 16:00 CET
2 : 1
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Další rána pro Boleslav. Ze Zlína si veze porážku

Zase o krok blíže sestupu je Mladá Boleslav. Ta nedokázala uspět ani na hřišti tabulkového konkurenta, ve Zlíně totiž padla 1:2. Za domácí se prosadili Poznar a Dramé, rozdíl ve skóre snížil Takács.

Zhruba okolo patnácté minuty to zkusil jeden z hráčů na každé straně. Zmrhal z dálky vyprášil Dostálovy rukavice, Poznar pro změnu hlavičkoval nad bránu. V pětadvacáté minutě spálil nevídané Škoda. Ten se v samostatném brejku nechal vychytat Dostálem, načež měl štěstí a balón se k němu zpět odrazil, jenže nedokázal dostat míč do prázdné brány.

Potočný na opačném konci hřiště přestřelil, stejně tak se vedlo i Takácsovi. "Ševci" nakonec šli do vedení pět minut po návratu ze šaten. Divišovu rozehrávku totiž vystihl Tomáš Poznar, jenž následně tvrdou ranou k tyči otevřel gólový účet utkání.

Pokud si Michal Škoda myslel, že větší tutovku než v první půli už nikdy v životě nespálí, tak se hluboce pletl. A stačila mu na to zhruba půlhodina času. Krátce po obdrženém gólu se totiž dostal k balónu zhruba dva metry od brány, jíž strážil pouze ležící Dostál, nicméně rána k překvapení všech letěla mimo prostor tří tyčí.

Čtvrt hodiny před koncem se udála další důležitá událost. Youba Dramé napálil svou levačkou míč do břevna, od něhož se odrazil za Divišova záda. Středočeši dokázali kontrovat až v nastavení, kdy Dostál vyrazil Malínského střelu jen k Ladislavu Takácsovi, jenž už si věděl rady.

Zlín se tak v tabulce přiblížil dvanáctým Bohemians a výrazně se vzdálil sestupovým starostem, ty se naopak nadále týkají aktuálně šestnácté Mladé Boleslavi.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
berliner

Tady uz to Boleslav musi zlomit a kdyby ne tak jsou v totalni brynde Tip 0:1

Reagovat
czepelin

Zlín se snaží pouze zachránit, ví že nemá cenu se honit proti Spartě nebo Slavii, právě proto si tyhle zápasy o 6 bodů musí ošéfovat, jako v Brně... 2:1

Reagovat
Neyjrayx

dobrý tip

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele