9. kolo
28.11.2020 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Trápení Plzně nekončí, z Budějovic veze jen bod

Další ztrátu má za sebou Plzeň. Ta se nedokázala gólově prosadit v Českých Budějovicích, kde utkání skončilo remízou 0:0. Viktorka má tak nadále na kontě jen jedno venkovní vítězství v sezóně.

Hned v úvodu měli přitom hosté velkou šanci, když se po standardní situaci zjevil na malém vápně Brabec. Jenže zamířil moc vysoko. Nepřesně vzápětí pálil ze střední vzdálenosti i Ba Loua. Na opačném konci hřiště pak Hrušku pořádně prověřil Van Buren, Javorek dorážel mimo.

Hra se ve zbytku první půle uklidnila a zajímavější šanci měli na svědomí jen Brandner s Kopicem. První jmenovaný z otočky trefil Hrušku, ten druhý zase pálil tak slabě, že to pro gólmana nebyl problém. Na startu druhého poločasu se zase Plzeňští hnali za gólem, ovšem Limberský pálil nad a Ondráška vychytal Vorel.

Už v době, kdy byla odehrána hodina, si Viktoriáni vypracovali další příležitosti. Po Čermákově pobídce nejprve špatně zakončil Bucha, Kopicově ráně následně chybělo pár centimetrů.

Zbytek utkání už žádné výraznější šance nepřinesl a domácí Dynamo si připsalo už třetí bodový zisk v řadě. Po Spartě navíc dokázalo obrat dalšího aspiranta na titul, díky čemuž si v tabulce upevnilo dvanácté místo. Naopak hosté ze Štruncových sadů jsou nadále až na čtvrté příčce, navíc na dohled dvou bodů jim je Zlín.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
OTASi

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele