5. kolo
25.11.2020 17:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Budějovice v dohrávce zdolaly Bohemians 2:1

Dohrávka pátého kola přinesla fotbalistům Českých Budějovic druhé vítězství v řadě nad pražským celkem. Tentokráte zdolali Bohemians 2:1, přičemž vedení jim vystřelili Čolić a Mészáros, Hůlka ve druhé půli jen mírnil porážku.

Během prvních deseti minut měl každý z týmů jednu zajímavější příležitost. Šulcovo zakončení zblokovala obrana, na Květovu ránu si počíhal Drobný. Šulc navazoval na zdařilý výkon z Letné i nadále, zajímavým obloučkem vyslal do šance Brandnera.

Důležitý moment přišel po sedmatřiceti minutách. Zbytečný Vackův zákrok na individuálně pronikajícího Mészárose znamenal penaltu pro domácí mužstvo. Její exekuce se ujal Benjamin Čolić, jehož střela skončila v síti, přestože gólman vystihl směr. Ještě před poločasem Dynamo vedení zdvojnásobil. Brandner výtečným pasem našel Karola Mészárose, který si věděl rady a gólmana překonal.

Po necelé hodině hry mohli Klokani snížit, proti Vackově střele ale výtečně zasáhl Drobný. Zanedlouho dostali Bohemians příležitost rozehrávat rohový kop, Květ jej rozehrál přesně na hlavu Lukáše Hůlky a ten zkušeně skóroval.

Hosté se pak dostali do laufu, kterého mohl dvacet minut před koncem využít Necid. Jeho dobrou střelu vychytal ještě lepším zákrokem Drobný. A jelikož přesný nebyl ani Hronkův volej v závěru, uhájili Jihočeši tříbodový zisk.

V tabulce se tak vyšplhali na dvanácté místo, aktuálně jsou jen o bod a pozici za svým středečním soupeřem.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Championship

1:0

Reagovat
John Obi Mikel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele