18. kolo
05.02.2021 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Bez bodu i bez gólu. Baník jede z Budějovic s prázdnou

Svou skvostnou formu v páteční předehrávce potvrdili fotbalisté Českých Budějovic. Ti si v přímém souboji o pozice v tabulce poradili s ostravským Baníkem, který zdolali 1:0 díky pozdní trefě Mršiće.

V úvodu se do zajímavé pozice dostal Tetour, ke kterému propadl centr, nicméně následná střela mířila příliš vysoko. Na opačném konci hřiště se sám před Laštůvkou zjevil Alvir, jenže balon si špatně zpracoval a zakončení tudíž chybělo k dokonalosti opravdu hodně. Ještě před pauzou se Slezané mohli dostat do vedení, Potočného střela skončila na břevně.

Nedlouho po návratu ze šaten se každý z týmů ocitl v šanci. Menova hlavička skončila o kousek vedle tyče, Alvirův pokus dobrým zákrokem zneškodnil Laštůvka. Zhruba čtvrt hodiny před koncem se Fillo odhodlal ke střele ze střední vzdálenosti, avšak zamířil příliš vysoko.

Za pár okamžiků Drobný pohlídal Menovu ránu, díky čemuž se mohla rozvinout akce na druhé straně. Mészárosův centr se dostal k Mateji Mršicóvi, jehož utažená střela skončila za Laštůvkovými zády.

Dynamo tak vyhrálo čtvrtý z pěti jarních zápasů a díky tomu se v tabulce alespoň na chvíli posunulo na páté místo. Baník naopak potvrdil jarní trápení a připsal si třetí porážku z posledních pěti utkání, což ho srazilo na dočasnou osmou pozici.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
tlaci

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele