4. kolo
19.09.2020 19:00 CET
1 : 4
(0:2)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Plzeň si z Ďolíčku přivezla hladké vítězství

Po sérii náročných zápasů fotbalisté Plzně potřebovali oddychovější zápas jako sůl. Takový přišel na hřišti Bohemky, kde zvítězili 1:4 po trefách Ondráška, Ba Louy, Kopice a Beauguela. Za domácí korigoval Vaníček.

První větší příležitost měl na svědomí ve dvanácté minutě po Ondráškově patičce Ba Loua, jehož střela na bližší tyč trefila jen připraveného Le Gianga. Na druhé straně o něco později zakončil Vaníček rychlý protiútok nepřesně. Skóre se poprvé změnilo po půlhodině. Káčerův centr našel ve vápně Zdeňka Ondráška, který se prosadil hned při svém premiérovém startu v plzeňském dresu.

A za tři minuty přišla branka druhá. Po Vackově ztrátě zatáhl míč do nebezpečného prostoru Kopic, jenž nakonec přihrál do vápna Adrielu Ba Louovi, jehož přízemní rána slavila úspěch. Vzápětí mohla přijít pro Klokany další pohroma, Káčerův lob ale letěl o kousek výše, než by bylo záhodno. Krátce před přestávkou se naopak domácí mohli vrátit do hry, Dostál však nedokázal Bartkovu střelu dorazit přesně.

Bohemians začali druhou půli aktivně, ani Vaníček, ani Ljovin ovšem se svými pokusy úspěch neslavili. Sérii klokaních šancí přerušil svou hlavičkou Brabec, pak ale zase nebezpečně pálili Ljovin s Květem. Solidní pozice nedokázal využít ani Bartek, jehož šajtle nejprve letěla mimo, nedlouho poté napálil jen Brabce.

Hra se poté přelévala ze strany na stranu a po Ba Louově akci střílel těsně nad Kopic, jenž pak mohl zužitkovat hrubky v rozehrávce, avšak vychytal jej pro změnu Le Giang. Přiblížit zápas remíze mohl Květ, jehož pumelice skončila na vzdálenější tyči. A tak přidali hosté třetí gól. Kalvachovu střelu gólman jen vyrazil k Janu Kopicovi, jehož dorážka už byla poměrně snadným úkolem.

Skórující Kopic si pak připsal i druhou asistenci, když v pětaosmdesáté minutě našel skórujícího Jeana-Davida Beauguela. Vzápětí přišel čestný gól i ze strany vršovického týmu, to když Nečasova pasu zužitkoval střelou do dolního rohu Antonín Vaníček. Na víc už se ani jeden z týmů nezmohl, a tak Viktoria zapsala třetí vítězství v tomto ročníku. Klokani naopak mají jen čtyři body.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
kecipep

1:3

Reagovat
tlaci

2:2

Reagovat
boryland

0:1............Kalvach...........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele