23. kolo
14.03.2021 14:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians zaslouženě udolali Karvinou 2:0

Poměrně hladké vítězství si připsali fotbalisté Bohemians v souboji dvou tabulkových sousedů. Karvinou zdolali 2:0 poté, co se v úvodu trefil Schumacher a v závěru úspěch pečetil Bartek.

První trefa přišla už ve třetí minutě. To odcentroval Dostál na malé vápno, kde se míč dostal k Tillu Schumacherovi, jenž z voleje bez větších potíží uklidil balón za Bolkova záda. Po čtvrtině utkání mohl skóre navýšit Necid, jenže Puškáčova centru nevyužil a tutovou příležitost spálil. Sám Puškáč pak rovněž nedokázal vsítit branku.

Pět minut před pauzou se do zajímavější situace dostali konečně i Karvinští, jmenovitě Tavaresovi v dobrém zakončení na poslední chvíli zabránil Vondra. Po návratu ze šaten zase byli lepším celkem Klokani, Puškáčovi v cestě za gólem stála tyč. O chvíli později jeho přihrávku na zcela volného Schumachera zachytil Jursa.

Když byly odehrány tři čtvrtiny utkání, podařilo se po Necidově pasu Puškáčovi rozvlnit síť. Jenže Necid při zakončení stál v ofsajdovém postavení, z něhož bránil ve výhledu Bolkovi, a trefa tak neplatila. Následně se nezadařilo ani Schumacherovi z přímáku, ani Dostálovi z velmi zajímavé pozice.

Druhé trefy se Vršovičtí dočkali až v osmaosmdesáté minutě. To Keita pronikl do vápna, kde předal míč Hronkovi a ten dále k Davidu Bartkovi. Proti jeho zakončení neměl Bolek sebemenší nárok. Bohemians se tak v tabulce dostali před svého soupeře a jsou dvanácti, Karviná jim je hned v patách.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele