25. kolo
02.04.2021 18:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Válka mezi Bohemkou a Jabloncem skončila bezbrankovou remízou

Hráči Bohemians i Jablonce zřejmě poctivě drželi celý den půst, a to jen proto, aby se do sebe na hřišti pořádně zakousli. Bohužel se v Ďolíčku většina energie vyčerpala v osobních soubojích a na góly už žádný záložní zdroj nezbyl. Diváky u televize zklamali snad všichni plejeři a máslo na hlavě měl též hlavní rozhodčí Pechanec.

Prvně arbitr zaváhal hned několik sekund po úvodním hvizdu, kdy bůhvíproč neocenil Haitlův faul zezadu na unikajícího protihráče žlutou kartou. Haitl se stal jedním z protagonistů dění na trávníku také ve čtrnácté minutě, tentokrát však v roli postiženého hráče. Bohemka sice rozjela pohlednou akci, kterou po Dostálovi a Hronkovi uzavíral Necid finální přihrávkou na skórujícího Puškáče, jenže zakončující útočník si před rozvlněním sítě pomohl nedovoleným odstavením Haitla. Pozoruhodné přitom bylo, že sudí Pechanec se rozhodl odhalil prohřešek domácího hráče u videa až po dvouminutové prodlevě, při níž čekal na pokyn od kolegů.

Tak či onak, zápas nadále plynul bez branek a zároveň bez brankových příležitostí. Místo fotbalu se stoper Pražanů Köstl vytasil s boxerským úderem do obličeje Schranze. Obránce "Klokanů" musel být rád, že za vlastní vzpomínku na Muhammada Aliho viděl jen kartu žluté barvy. Až těsně před přestávkou se s nadějným střeleckým pokusem vytasil Necid, jehož volej vyprášil rukavice jabloneckého brankáře Hanuše.

Vršovická nakopávaná pokračovala též po změně stran. Jedno z mála zakončení předvedli po hodině hry hostující Jovović, jenž míč levačkou nasměroval nad břevno, a v 77. minutě zase domácí Květ, který rovněž netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Více ale převažoval válečný stav, který bolestivou srážkou hlav odnesli Haitl s Bartkem. Symbolický "highlight" utkání přinesl moment z 90. minuty, kdy Köstl zblízka sestřelil balónem spoluhráče Jindřiška. Sledovat obrazovku zkrátka pro fanouška znamenalo velkopáteční mučednické utrpení.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (3)

Přidat komentář
eL

2:1

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat
ondrasch77

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele