6. kolo
04.10.2020 15:30 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians konečně zvítězili, vyšlápli si na Zlín

Po více než měsíci se hráči Bohemians dočkali ligového vítězství. Povedlo se jim ho dosáhnout v domácím zápase proti Zlínu, který přehráli 2:0. Brankami se o to zasloužili Hronek a Keïta.

Začátek utkání nemohl diváky vůbec nadchnout, na první zajímavější situaci se čekalo až do sedmnácté minuty, kdy těsně vedle brány vypálil Vaníček. Jindřišek už mířil o něco přesněji, avšak na něj si pro změnu přišel Dostál. Po půlhodině Vaníček dokázal dokonce dopravit míč do sítě, jenže po zásahu VAR gól neplatil pro hru rukou.

Na regulérní trefu ale "Klokani" nemuseli čekat dlouho. Nepovedená střela Puškáče skončila u Petra Hronka, jenž si se situací poradil a poslal míč do poloodkryté branky. Hosté mohli před pauzou ještě srovnat, Poznarův nadějný pokus ale zastavil Jindřišek.

A poslední zmiňovaný hráč měl také na svědomí první ohrožení brány po pauze, jenže zamířil jen do připraveného Dostála. V sedmdesáté minutě mohli ševci srovnat krok díky čerstvému Janetzkému, který ranou k tyči pořádně vyzkoušel Le Gianga. Úspěch neslavil ani Čanturišviliho volej, jenž letěl mimo.

Na druhé straně své ofenzivně laděné spoluhráče zastínil brankář Dostál, jehož bravurní výběh zachránil situaci. Uklidnění pro Bohemku přeci jen přišlo. Nečas napálil míč do tyče, od níž se balón vrátil k Ibrahimu Keïtovi a ten už zamířil přesně. Ačkoliv původně kvůli ofsajdu gól neplatil, nakonec zasáhl videorozhodčí a původní verdikt byl změněn.

"Klokani" své vedení udrželi a posunuli se tak do horní poloviny tabulky, a to ještě mají zápas k dobru. Zlín má o bod méně a je jedenáctý.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele