21. kolo
27.02.2021 16:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians se s Budějovicemi rozešli smírně

Vyrovnaná bitva mezi Bohemians a Českými Budějovicemi nepřinesla vítěze. Na první gól se čekalo až do 72. minuty, kdy se vedení ujali domácí, Jihočeši ale rychle odpověděli a z Ďolíčku si odvezli alespoň bod.

Jako první zahrozil z přímého kopu hostující Čolić, jehož dobře mířenou ránu k tyči musel domácí brankář Le Giang vyrazit. Ten "Klokany" podržel i o osm minut později, kdy pas od Skovajsy z levé strany propadl k Brandnerovi, jehož zakončení zastavil na brankové čáře.

Bohemians se k první příležitosti dostali ve 29. minutě díky nedůrazu bránícího Talovierova, čehož využil Necid k centru na Vondru, jehož skákavou střelu vytěsnil gólman Vorel. Za dalších šest minut však právě Vondra špatně odkopl balón z pokutového území Pražanů, čehož využil Javorek, Le Giang se ale opět zaskvěl důležitým zákrokem.

Čtyři minuty po změně stran zahrozil Bederka, který po standardní situaci Květa hlavičkoval těsně vedle brány Budějovic. Další šanci si "Klokani" vypracovali po hodině hry opět po centru Květa z volného kopu, následný volej Hronka ovšem přeletěl břevno. V 72. minutě se ale po odvráceném pasu Dostála opřel do míče Bartek, jenž přízemní ránou poslal Bohemians do vedení.

Náskok však vydržel domácím jen sedm minut. Krch totiž ve vlastním pokutovém území nešetrně nakopl Valentu a Jihočeši dostali k dispozici pokutový kop. Ty má v kádru Dynama na starost výhradně Čolić, který i přes snahu Le Gianga vyrovnal. V závěru ještě pálil z úhlu Brandner, nicméně Le Giang už za svá záda žádný další balón nepustil.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele