12. kolo
15.12.2020 16:00 CET
2 : 1
(1:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians ukončili vlastní trápení i příbramskou neporazitelnost

Příbramská bodová série skončila po čtyřech zápasech. Středočeši v minulých týdnech nabrali sebevědomí, ovšem v Ďolíčku si již vylámali zuby. Nad jejich síly byli domácí Bohemians, které k první výhře po čtyřech kolech dovedl talentovaný Vojtěch Novák.

Vody opatrného zápasu zůstávaly dlouho nerozčeřeny. Až ve 20. minutě zkusil štěstí z dálky Schumacher, příbramského brankáře Kočího ale donutil pouze k snadnému zákroku. Ve 25. minutě už bylo v Ďolíčku veseleji. Talentovaný Novák opět dokázal, jaký potenciál v něm dřímá, když v klíčové chvíli zrychlil akci Bohemky. Z jeho práce dále těžili přihrávající Hronek se skórujícím Vackem. Vršovičtí tak šli do vedení.

Jenže "Klokani" svůj náskok neudrželi ani do přestávky. Po půlhodině hry ještě hostující Tregler hlavičkoval po rohovém kopu nad břevno, ve 43. minutě už se ale jeho spoluhráč Folprecht šikovně prosadil po Cmiljanovićově autu přes několik protihráčů a střelou po zemi překonal domácího gólmana Le Gianga.

Po změně stran se obě mužstva chvíli rozkoukávala, až po hodině hry rozjel útočnou snahu domácích Nečas, po jehož akci střilel Hronek a Kočí měl co dělat, aby zabránil gólu. V 73. minutě už ale radosti Bohemians nezabránil. Květ se probil do pokutového území, Hronkův pokus sice Kočí znovu vyrazil, ovšem pouze k Novákovi, který z dorážky vsítil svoji druhou branku v ligové kariéře.

"Klokani" ale ještě neměli vyhráno. V 84. měl solidní příležitost na vyrovnání Antwi, jehož ke střele vybídl Rezek, ovšem ghanský hráč přestřelil Le Giangovu svatyni. Vzápětí se Le Giang blýskl proti Vaisovi, jemuž skvělým zásahem po centru od Nového vzal téměř jistý gól. Tři body tak přece jen zůstaly ve Vršovicích.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele