24. kolo
20.03.2021 14:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Příbram proti Brnu srovnala a vybojovala bod

Dlouho to vypadalo, že Zbrojovka konečně zvítězí a odveze si z Příbrami tři body. Do vedení ji po Pachlopníkově neuznaném gólu poslal ještě během první půle Texl, nicméně na konečných 1:1 srovnal nedlouho po přestávce Voltr.

Jihomoravané poprvé rozvlnili síť už v sedmnácté minutě. Závar v malém vápně vyplynul v odražený míč pro Pachlopníka, jemuž jeho doražení do sítě nečinilo žádný problém. Jenže situace se ještě dlouhou dobu zkoumala u monitoru, načež sudí vyhodnotil, že předtím došlo k porušení pravidel a trefu neuznal.

Nicméně nedlouho po opětovném rozehrání se už Brněnští dočkali regulérní trefy. V sedmadvacáté minutě Pachlopník rozehrál z levé strany standardní situaci, kterou hlavičkou zakončoval Jiří Texl. Gólman proti této situaci neměl sebemenší nárok. Po přestávce mohl skóre navýšit Fousek, ten ale napálil pouze Šimana.

A tak přišel na druhé straně gól vyrovnávací. Po rohovém kopu za sebe na přední tyči prodloužil Zorvan, k balónu se poté dostal Radek Voltr, jehož hlavička z bezprostřední blízkosti přinesla radost pro Středočechy. Vzápětí mohla Zbrojovka zpět do vedení, Šiman ale zlikvidoval Texlův pokus.

Činit se musel i Berkovec, nejvíce zřejmě proti Cmiljanovićově ráně či Antwiho průniku. Ani on, ani Šiman nicméně už gól nepustili a utkání tak skončilo nerozhodným výsledkem.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
patrikhm

Poslední šance jak se zachránit a vyprovodit Příbram tam kam patří

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele