22. kolo
06.03.2021 14:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Sadílek opět zářil a Liberec zvítězil v Příbrami

Trvalo to poněkud déle, avšak přece jen Liberec naplnil roli favorita a zvítězil v Příbrami. Vynikající formu potvrdil vedle autora první branky také Michal Sadílek, který krásným zásahem skóroval potřetí v posledních dvou ligových zápasech.

Krátce po úvodním výkopu se chtěl jako první do listiny střelců zapsat Pešek, z úhlu ale bránu Příbrami netrefil. V nejvyšší soutěži debutující gólman Šiman nemusel zasahovat ani v devatenácté minutě, kdy Karafiát z přímého kopu přestřelil. Domácí na svoji příležitost čekali dlouho, avšak těsně před pauzou pořádně zahrozili, když Nový po rohovém kopu z dálky napálil břevno.

Slovan nakonec defenzivu Středočechů prolomil až po půlhodině hry. Po závaru v pokutovém území Příbrami přihrál Mara míč hlavou Peškovi, který se otočil kolem svého strážce a vystřelil pod břevno - 0:1. Další gól přišel hned vzápětí. Tentokrát Liberec zaútočil z levé strany, v šestnáctce si balón převzal Michal Sadílek, jenž nádherným obloučkem přehodil nebohého Šimana.

Nutno říct, že strážce domácí svatyně posléze ještě svůj celek podržel, když skvěle vychytal Rondiće i Koscelníka. Přesto se na vítězi duelu nic nezměnilo. Příbram totiž po změně stran nepředvedla do útoku zhola nic a Slovan si snadno pohlídal další bodový zisk, díky němuž se v tabulce dotáhl na Jablonec. Příbram setrvává spolu s Opavou na dně.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele