26. kolo
10.04.2021 14:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Trápení Příbrami nekončí. Podlehla i Olomouci

I v nepříliš dobré formě hrající Olomouc zůstala v sobotním klání nad síly poslední Příbrami, která se vítězství ne a ne dočkat. Oba góly padly v závěrečné dvacetiminutovce, první byl Zorvanův vlastní, pak se prosadil Houska.

Ve třinácté minutě byl domácí gólman poprvé pokořen. Jenže jak se ukázalo, ke gólu to nevedlo. Chytilův obstřel totiž v cestě do brány zastavil Kingue. Následně se Šiman blýsknul proti Benešově hlavičce, na opačném konci hřiště těsně minul Pilík. Příbramský brankář musel znovu do akce v závěru první půle, kdy vytěsnil Zmrzlého standardku.

Po přestávce ve svém dobrém výkonu pokračoval, nevyzrál na něj totiž svou hlavou ani Yunis. Na balón si v trochu dramatičtější situaci konečně sáhnul i jeho protějšek Mandous, jenž po hodině hry sebral Nového centr.

Otevírací trefa nakonec byla vlastní. Ve čtyřiasedmdesáté minutě Yunis s Gonzálezem vedli protiútok, který končil pasem na Látala. Jeho střelu sice dokázal zblokovat brankář Šiman, nicméně Filip Zorvan ji poslal nešťastně za jeho záda. Brzy Hanáci přidali pojistku. González předal balón Davidu Houskovi, jehož přízemní pokus skončil rovněž mimo Šimanův dosah.

A jelikož se ve zbytku utkání další zajímavé situace neurodily, posunula se Sigma na osmou příčku. Na páté místo, za určitých okolností znamenající evropské poháry, ztrácí šest bodů.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele