9. kolo
28.11.2020 14:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Příbram s Boleslaví otočila a poprvé zvítězila

První vítězství v sezóně si v sobotu připsala Příbram. Ta na domácím hřišti proti Mladé Boleslavi prohrávala po trefě Michala Škody, ve druhém poločase však díky brankám Voltra a Vávry otočila na konečných 2:1.

V sedmé minutě měli hosté první obrovskou příležitost. Škoda ovšem v tutovce trefil balón kolenem. Po dvaceti minutách to z dálky zkoušel Zorvan, jenže zamířil příliš vysoko. Branku vzápětí netrefil ani jeho spoluhráč Voltr, stejně tak minul na druhé straně Zahustel.

Po necelé půlhodině hry přišla první trefa. Douděrovu střelu zpoza šestnáctky tečoval na úrovni penaltového puntíku Michal Škoda, proti čemuž byl gólman bezmocný. Douděra si následně mohl připsat i druhou asistenci, Zahustel však hlavičkoval nepřesně. Těsně před pauzou mohlo být srovnáno, Vávra jen těsně netrefil zařízení.

Nedlouho po návratu ze šaten se musel činit Mikulec, jenž horko těžko vytáhl Zorvanův pokus. Domácí stupňovali svůj tlak, čehož ve čtyřiašedesáté minutě využil Radek Voltr. Ten se po rohovém kopu dostal k odraženému míči, který napálil do brány a nadělil si tak dárek k narozeninám.

Deset minut po něm mohl otočit Tomáš Pilík, jenž ovšem tváří v tvář Mikulcovi selhal. Mnohem lépe si vedl Stanislav Vávra, který ve vápně napřáhl a skvělou ranou vymetl šibenici. Ve zbytku utkání mohli vyrovnat Drchal a Ikaunieks, avšak ani jednomu se to nepovedlo a první tříbodový zisk v sezóně si připsala Příbram.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele