11. kolo
12.12.2020 14:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Příbram jediným gólem přemohla Zlín a navázala na zlepšené výkony

Příbram potvrdila stoupající formu, počtvrté v řadě neprohrála a spěchá od posledního místa co nejdál pryč. Tentokrát Středočeši vybojovali tři body proti Zlínu, který porazil gól Jaroslava Treglera.

Zpočátku se ani jeden z týmů dopředu moc nehnal, ovšem v 18. minutě mohl veškerou nudu utnout domácí Tomáš Pilík, který se zcela osamocen zjevil za obranou Zlína, jenže nechal pouze vyniknout brankáře hostů Dostála. Za další čtyři minuty se zaměstnání dočkal také příbramský gólman Kočí, jehož skákavou ránou z dálky prověřil Čanturišvili. Z následného rohového kopu hlavičkoval těsně nad břevno Buchta.

Další šanci si "Ševci" na své konto připsali ve 35. minutě. Čanturišvili centrem vyhledal Jawa, jehož hlavička letěla kolem tyče do autu. Za Středočechy odpověděl o šest minut později Vávra, avšak jeho obstřel se mezi tři tyče taktéž nevešel. Po přestávce přišly chvíle domácího Folprechta, avšak v 52. i 60. minutě nevyzrál svými střelami na Dostála.

V 72. minutě se již ale skóre měnilo. Pilíkova standardní situace z levé strany propadla k Treglerovi, od něhož se pumlíč odrazil za brankovou čáru - 1:0. Moravané si do závěrečného hvizdu vypracovali jedinou možnost na srovnání, avšak střídající Cedidla zakončil v 88. minutě nepřesně.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
tlaci

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
Elmas

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele