20. kolo
20.02.2021 14:00 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

Slovácko i přes dlouhém oslabení přehrálo Příbram

Od dvanácté minuty hrála Příbram přesilovku, výsledek však vypadá, jako by se jednalo o oslabení. Ještě před Navrátilovou červenou otevřel skóre Hofmann, poté navyšovali Kliment a Petržela. Naději sice domácím dal Voltr, ale na konečných 1:4 v závěru pečetil Jurečka.

Během úvodní desetiminutovky se dostal do obrovské šance Kliment, který ji ovšem nedokázal proměnit, jelikož se mu nepovedlo zakončit. Skóre nakonec otevřel Stanislav Hofmann. Ten využil Kalabiškova centru a uklidil míč do poloodkryté klece.

Jen o pár desítek sekund později atakoval Navrátil uprostřed hřiště Kvídu, načež docela nešťastně svého protihráče zfauloval. Rozhodčí si vše šel prověřit na video a nakonec dospěl k závěru, že zákrok byl hodný červené karty.

Jenže to Středočechům moc nepomohlo, naopak. Po dvacet minutách Pilík v pokutovém území poslal Hofmanna nedovoleně k zemi, což sudí odměnil pro změnu penaltou. Její exekuce se ujal Jan Kliment, který bezpečně proměnil na druhou stranu, než skákal gólman. Tentýž hráč mohl v závěru první půle přidat další gól, tentokrát se mu ovšem nezadařilo.

Třetí trefy se muži z Uherského Hradiště dočkali po sedmdesáti minutách. Hofmann bravurní přihrávkou našel Milana Petrželu, který se v šestnácté uvolnil a z poměrně ostrého úhlu zamířil po zemi ke vzdálenější tyči.

Domácí dostali bleskově příležitost ke kontrování, Kadlec totiž fauloval Radka Voltra a kopala se další jedenáctka. K té se postavil sám faulovaný, jenž po zemi skóroval. Avšak bylo to zase Slovácko, kdo měl poslední slovo. Zmatky v příbramské obraně vedli k tomu, že se balon odrazil k Václavu Jurečkovi. Ten nezahálel a plnou silou poslal míč o břevno do sítě.

Hosté se tak díky tomuto vítězství vyšvihli už na třetí místo v tabulce, naopak Příbram je nadále předposlední.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
kecipep

Tady to bude jen o terénu. Pokud bude dobrý trávník, není co řešit

Reagovat
oli9

Čekám bramboracku... Ale snad 0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele