26. kolo
10.04.2021 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Pohárům se přiblížilo Slovácko. Na Liberec vyzrálo z penalty

Bitva dvou aspirantů na evropské poháry byla k vidění jakožto hit sobotního programu FORTUNA:LIGY. Už před zápasem mělo k předkolům blíže Slovácko, které proti Liberci udělalo další krok. O vítězství 1:0 rozhodl z penalty Jurečka.

Už po dvaceti minutách byli muži z Uherského Hradiště opravdu velmi blízko vedení. Jurečka prodloužil Kohútův pas až k Petrželovi, jenže měl obrovskou smůlu a napálil míč do tyče. V pětatřicáté minutě chyboval špatným výběhem Knobloch a nebýt obránce Pourzitidise, možná by už byla branka na světě.

Konečně vystrčili růžky i Severočeši, konkrétně Mosquera pálil vysoko po Peškově centru. Veledůležitý moment přišel ve čtyřiašedesáté minutě. To se totiž opět zrovna nevyznamenal Knobloch. Ten totiž špatně vyboxoval míč, načež nedovoleně trefil Reinberka. Sudí neváhal a nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Václav Jurečka, který proměnil mazácky doprostřed brány.

Liberecký brankář ale později své zaváhání odčinil, Kalabiškův průnik totiž ztroskotal právě na jeho výborném zákroku. V podání Slovanu navíc nepřišel žádný větší závěrečný tlak, pro Slovácko tak udržení vedení nebylo zrovna náročným úkolem.

Také že se mu to nakonec povedlo, v tabulce to znamená udržení třetí příčky o bod před Jabloncem. Liberec už jich po třech ztrátách v řadě ztrácí sedm, navíc má odehraný o zápas více.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
kecipep

S momentálně dostupným torzem sestavy snad aspoň remíza

Reagovat
oli9

Hovno 2:0

Reagovat
Elmas

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele