7. kolo
07.11.2020 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nuda v Uherském Hradišti přinesla remízu Slovácka s Olomoucí

Nepříliš záživné utkání v Uherském Hradišti přineslo zaslouženou dělbu bodů bez branek. Více příležitostí si vypracovali hráči Slovácka, ale podobně jako jejich soupeř z Olomouce nenašli recept ke skórování.

Do brány domácích se místo absentujícího Nemravy postavil ve Slovácku debutující Bajza. Chyběli také Kalabiška s Navrátilem, místo nichž dostali šanci obránce Šimko a záložník Kohút. V útoku tentokrát nahradil Ciciliu Kliment. Hosté postrádali zraněného středopolaře Housku, díky jehož absenci dostal šanci mimo jiné mladý Chytil.

V opatrném úvodu vyslal v osmé minutě první střelu Kohút, avšak přesnost jí dosti scházela. Nadějný záložník Slovácka zakončil akci svého mužstva i za dalších sedm minut. Tentokrát se po centru od Sadílka prezentoval hlavičkou, která taktéž skončila v zámezí. Ve 29. minutě byl ve středu dění zase Kohůt, když si naskočil na pas od Šimka a hlavou trefil dost možná ruku bránícího Zmrzlého. Ani z opakovaných záběrů ale nebylo možné určit, zda mohl sudí Zelinka odpískat penaltu v neprospěch Sigmy.

Hanáci se svou první příležitostí přišli až těsně před prvním odchodem do kabin, nicméně klidně z ní mohli jít do vedení. González na pravé straně poslal do pokutového území Hálu, jenž se uvolnil k zakončení levou nohou, které však ve výsledku snadně pokryl Bajza. V úplném závěru prvního poločasu pak po rohovém kopu Falty hlavičkoval nepřesně Hubník.

Čtyři minuty po změně stran si Bajza připsal další lehký zákrok, tentokrát proti Faltově ráně z přímého kopu. Z protiakce pak Kliment vybídl ke skórování Petrželu, jenže někdejší reprezentant střílel po zemi vedle brány. V 56. minutě zaváhal hostující Greššák, načež hráči Slovácka rozehráli protiútok. Havlík chtěl na jeho konci využít vysokého postavení gólmana Olomouce Mandouse, ovšem trefil se přesně do míst, kde stál strážce svatyně Hanáků.

Další šance na obou stranách přišli až v poslední desetiminutovce. V 84. minutě vtrhl po přihrávce Havlíka do šestnáctky Sigmy Petržela, ale střelou na přední tyč Mandouse nakonec nezaměstnal. O tři minuty později zakončil rohový kop Zahradníčka střídající obránce Hanáků Poulolo, jehož hlavička jen těsně minula Bajzovu klec. Bezbrankové utkání ukončila v nastavení hlavička Cicilii, jež skončila v Mandousových rukavicích.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
kecipep

2:0

Reagovat
kecipep

3:0

Reagovat
John Obi Mikel

1:2

Reagovat
oli9

1:0 klidně. Ale chce to 3 body

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele