15. kolo
16.01.2021 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovácko si poradilo i s Karvinou a je čtvrté

Stejně dobře jako skončili podzim začali i jaro. Fotbalisté Slovácka se v tabulce vyšvihli už na čtvrté místo poté, co porazili Karvinou 2:0. Obě branky padly krátce po přestávce, nejprve se z penalty prosadil Daníček, následně skóroval Kliment.

Úvod utkání se nesl spíše v opatrném duchu. Po čtvrthodině vedl Petržela rychlý protiútok, následně ovšem selhal jeho technika a ze situace nebylo nic. Následně se uvolnil Kliment, ten pro změnu vypálil příliš vysoko. Na opačném konci hřiště hlavičkoval Papadopulos jen do připraveného Nemravy. A jelikož se neujal ani Smržův trestňák v závěru, šlo se do kabin s bezbrankovým stavem.

Krátce po přestávce zahrál Herc ve vápně rukou. Dlouho se hrálo dál, nicméně po zásahu videa byl nařízen pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Vlastimil Daníček, jenž na druhou stranu, než skákal Neuman, proměnil. Jen o pár minut později odcentroval Sadílek na malé vápno, odkud Jan Kliment hlavičkoval přesně mezi tři tyče.

Příležitost zahrávat penaltu pak dostala i Karviná, a to poté, co Havlík odehrál míč rukou. Jenže zahrávající Papadopulos kopnul balón na stejnou stranu, jako skákal Nemrava, a situace zůstala nevyužita. Zatímco Karviná tedy nadále uzavírá elitní desítku, Slovácko je aktuálně na pozicích zaručujících evropské poháry.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
kecipep

3:1

Reagovat
slonzacky_lenoch

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele