19. kolo
12.02.2021 18:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Slovácko přehrálo Teplice a dál pronásleduje poháry

Další důležitý krok v cestě za evropskými poháry udělali fotbalisté Slovácka. Ti v domácím zápase zdolali Teplice 2:0. V úvodu se prosadil Kalabiška, v závěru pečetil vítězství Jurečka.

Už ve čtvrté minutě přišel první důležitý moment utkání. Kliment přenesl hru na druhou stranu na Jana Kalabišku, jenž si posunul míč na svou levačku a povedenou ranou skóroval. Na druhé straně mohl brzy kontrovat Mareše, proti němuž skvěle zasáhl Nemrava. Nedlouho před pauzou pak po Reinberkově centru promáchl Navrátil, Sadílek následně střílel příliš vysoko.

Když byly odehrány necelé tři čtvrtiny utkání, obešel Kliment skvělým způsobem obránce, nicméně jeho zakončení směrem na vzdálenější tyč postrádalo přesnost a letělo příliš vysoko. Komplikace pro závěrečný tlak Teplic přišla v sedmaosmdesáté minutě. Droehnle nevybíravým způsobem zastavil Kohúta, což sudí Machálek odměnil červenou kartou.

Přesilovky domácí bleskově využili. Centr z pravé strany Mazuch nepřesvědčivě odvrátil jen k Václavu Jurečkovi, pro nějž už bylo skórování hračkou. Muži z Uherského Hradiště si tak i po tomto kole uhlídá svou čtvrtou příčku, naopak Teplice jsou až čtrnácté.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
kecipep

3:0. Za mě momentálně nejslabší tým

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat
Zajda

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele