32. kolo
15.05.2021 19:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Slovácko výhru neudrželo, přesto se přiblížilo pohárům

Už jen formalitou by mělo být stvrzení účasti Slovácka v příští sezoně evropských pohárů. Napomohla k tomu remíza proti rozjetým Bohemians. Slovácko poslal do vedení Havlík. Ještě během první půle pak srovnal na konečných 1:1 Ljovin.

Úvod utkání vyšel výrazně lépe domácím. Nejprve Tomič z voleje minul Sadílkovu centrovanou pobídku, vzápětí už se ale k přímému kopu postavil Marek Havlík, který poslal balon nechytatelně za Bačkovského záda.

Po čtvrtině utkání bylo vyrovnáno. Po Květově pasu se balon odrazil k Vladislavu Ljovinovi, jehož technický pokus rovněž slavil úspěch. Ještě před odchodem do šaten mohl mužům z Uherského Hradiště vrátit vedení Navrátil, ten však pohrdnul šancí po Havlíkově přihrávce.

Nedlouho po návratu z kabin mohl rozradostnit domácí obecenstvo Petržela. Ten z hranice šestnáctky napálil míč do tyče. Bez úspěchu zůstal i na opačném konci hřiště Hronkův pokus, nezadařilo se později ani Pulkrabovi a Klimentovi.

Zápas tak skončil nerozhodným výsledkem, který znamenal pro Slovácko další krok k evropským pohárům. O ty už by jej připravila jen hodně nepravděpodobná, až bláznivá varianta dalšího vývoje. Bohemians jsou nadále devátí, o příslušnost k horní polovině tabulky zřejmě ještě budou bojovat se Sigmou.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
kecipep

3:1

Reagovat
oli9

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele