4. kolo
14.11.2020 16:00 CET
5 : 1
(1:0)

Reportáž

Příbram zase vyhořela, od Slovácka dostala pět branek

Tři penalty, šest gólů a další den otevřených dveří v příbramské obraně. To všechno přinesla uherskohradišťská dohrávka 4. kola, v níž Slovácko nemilosrdně skolilo poslední mužstvo tabulky. Domácí naopak poskočili na osmé místo.

Po remíze s olomouckou Sigmou došlo v sestavě Slovácka k jediné změně, když Kohúta nahradil jiný mladý záložník Hellebrand. Hostům scházel v minulém kole vyloučený Kingu, jehož ve středu obrany zastoupil Soldát, díky čemuž se od první minuty ukázal na trávníku středopolař Zorvan.

Již v páté minutě mohla Příbram potrestat špatnou rozehrávku Moravanů, jenže přibrzděná akce skončila pouze střelou Vávry z úhlu, kterou bez potíží lapil gólman domácích Bajza. Jedenáct minut nato konečně pořádně zahrozilo i Slovácko, když Sadílkovu nevyzpytatelnou nabídku před bránu si do vlastní svatyně div nesrazil bránící Cmiljanović. Levý bek Středočechů se za další dvě minuty ukázal i na druhé straně hřiště, když pálil vedle brány.

Ve 30. minutě hlavičkoval po centru Rezka nepřesně Diarra a neúspěšný byl krátce poté i kapitán Moravanů Daníček se svou střelou. To Hellebrandova rána z 37. minuty měla k úspěchu daleko blíže, avšak brankář hostů Melichar ji dokázal vyrazit. Minutu poté už šli ale domácí do vedení. Daníčkovu hlavičku po centru od Kadlece ještě Melichar zastavil, ale proti dorážce Hofmanna již nic nezmohl. Za Středočechy se ve 40. minutě pokusil odpovědět Rezek, jehož plachtivá rána ze standardní situace pořádně prověřila Bajzu.

První poločas nicméně vyšel lépe Slovácku, které čtyři minuty po změně stran mohlo vést o dvě branky, avšak Kliment se svou zprvu povedenou akci ztroskotal na Melicharovi. Za další dvě minuty se na levé straně šikovně protáhl Havlík a na hranici pokutového území našel Petrželu, jemuž ovšem pokus z první příliš nevyšel a balón se bez napáchání větších škod dokutálel ke gólmanu Příbrami. Druhé trefy se tak domácí dočkali až v 58. minutě, kdy Daníček proměnil penaltu, kterou sudí Berka nařídil po faulu Soldáta na Hellebranda, jenž se udál na samé hranici šestnáctky.

O tři góly to bylo v 63. minutě. Reinberkův nákop sklepl Kliment zády pro Sadílka, jenž přízemní střelou z první překonal Melichara. Příbram však záhy dostala dárek v podobě pokutového kopu. Vávra totiž centrem trefil ruku Reinberka, načež se z penalty nemýlil Pilík. Za okamžik ale při hostech zase stáli všichni svatí, neboť střídající Cicilia trefil hlavou tyč Melicharovy svatyně.

Útočník z Curaçaa však jen odložil další radost Moravanů, která v 76. minutě stejně přišla. Hofmann našel hlavu zcela volného Daníčka, který si přispal svoji druhou trefu v utkání. Na konečných 5:1 upravil v závěru Cicilia, jenž proměnil další pokutový kop po ruce jednoho ze Středočechů.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
kecipep

4:0 konečně bychom doma měli proměnit více šancí

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
oli9

Tu musí být 3 body... 2:0 ( Kliment, Petržela)

Reagovat
ratusek

Doufám, v dobrý špíl

Reagovat
Zdechlina

Tak to si nemyslím. Budou z toho bolet oči....

Reagovat
ratusek

mě bolí oči z toho obrazu

Reagovat
Zdechlina

Tak beru zpět. Nakonec to zas taková hrůza nebyla. No snad na Baníku aspoň bod.

Reagovat
ratusek

Bojím se, že nás vypleníte a naše trápení pod Kozlem bude pokračovat

Reagovat
Zdechlina

No upřímně, Slovácko taky nemá kdovíjakou formu. Sice dali Příbrami bůra, ale předtím se jen trápili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

co to je za obraz

Reagovat
Mirek na tenisu

Prvních deset minut to vypadalo jako FIFA na starém compu...

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

podle mě to bylo přímo na lajně vápna, ale nevím no Ale co se divím, kdžy u videa je ten debil Marek a ta kráva Adámková

každopádně taková debilní chyba a hned je z toho penalta.

Reagovat
Mirek na tenisu

Bylo to před lajnou. Takže penalta v žádném případě...

Reagovat
ratusek

Reagovat
pingla

Kliment mě zatím dost překvapil, čekal jsem, že nebude schopný někomu utéct, dostat se do šance atd, ale je to přesně naopak

Reagovat
Mirek na tenisu

Kliment je strašné dřevo...

Reagovat
ratusek

no akcičky, pičovinky dobrý, ale to finále. vždy to řeší špatně a jinak než by měl. to sklepnutí před golem Sadílka byla spíš náhoda

Reagovat
Mirek na tenisu

Nepřihraje balon na deset metrů. A ta komedie na hlavě

Reagovat
ratusek

Příbramská obrana dodržovala státem nařízené rozestupy. moderátor

Reagovat
Mirek na tenisu

Když vidím Svědíka dycky mě rozbolí kyčelní klouby a kolena...

Reagovat
oli9

Super Slovácko o to víc teď mrzí za hokomajzna s pernikama

Reagovat
milan78

var si vsadil na over ?

Reagovat
berliner

Pribram by udelala lip kdyby mela v kadru vic cizincu a nedavala porad sanci tem mladejm ceskejm Anti-Fotbalistum

Reagovat
smazaný uživatel

Myslite, ze bude 6 Horvátha dobrej trener?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele