základní část, 13. kolo
20.10.2019 15:30 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Plzeň ve druhé půli přejela Baník a uhájila tři body

Ačkoliv v prvním poločase diváci ve Štruncových sadech žádnou branku neviděli, zvítězili domácí nad Baníkem jednoznačně 3:0. Po pauze se o to brankami postarali postupně Hejda, Krmenčík a Řezník.

Hned v úvodu viktoriáni několikrát řádně zahrozili. Nejprve po krásné kombinaci vychytal Budinský Kayambu, aby následně Kopic nastřelil Diopovu ruku. Sudí ale zůstal ledově klidný. Kopic poté nevyužil ani Kalvachovi pobídky a zazdil přečíslení tři na jednoho, jen mimo bránu zase pálil Brabec.

Po deseti minutách si Krmenčík šikovně zpracoval Kopicův centr, jenže poté zamířil nepřesně. Pasu Kopice nevyužil ani Procházka, jehož technický pokus letěl mimo. Zastříleli si i krajní beci, Řezníkovu ránu z první vyrazil Budinský k Limberskému, který netrefil zařízení. A jen do tyče nasměroval svůj pokus v tutové šanci Krmenčík.

Po přestávce už se červenomodří dočkali úvodní branky. Rohový kop byl rozehrán na levou stranu k Hlouškovi, který jej vrátil do ohně. Tam už naskakoval Lukáš Hejda, jenž přesnou ranou dostal míč za gólmanova záda. Ihned mohl srovnat Kuzmanović, jehož pokus s problémy pokryl Hruška.

A tak udeřili Plzeňští podruhé. Opět v tom měl prsty Hloušek, který dostal pas od Kayamby a odcentroval do vápna na Michaela Krmenčíka. Ten se sice nejprve nechal Budinským vychytat, avšak jeho dorážka už s přispěním tyče skončila na místě určení. Krmenčík se poté prosadil znovu, jenže stál v ofsajdu a jeho gól neplatil.

V samotném závěru utkání zpečetili viktoriáni skóre - a opět to bylo po dlouhé přihrávce. Janošek takto našel v pokutovém území Tomáše Chorého, jehož hlavička zamířila přesně k tyči. Plzeň tak před vzájemným zápasem ztrácí na Slavii nadále šest bodů, Baník je čtvrtý.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
DidusIneptus

1:3

Reagovat
FC Parma

2:0

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
boryland

2:0......kovarna,kalvach

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele