základní část, 22. kolo
22.02.2020 16:30 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Plzeň zase dominovala a Příbrami nadělila čtyři góly

Nadmíru povedený vstup do jarní části za sebou mají fotbalisté Plzně. Po týden starém vítězství v Opavě doma udolali 4:0 Příbram. Skóre otevřel už v úvodu Kalvach, vítězství pečetil hattrickem Pavel Bucha.

Už ve čtvrté minutě Kovařík potáhl protiútok po levé postranní čáře, po jeho následném centru došlo k Hořavově střele. Ta byla sice zblokována, ovšem jen k Lukáši Kalvachovi, jehož tečovaná rána už skončila v síti.

A po čtvrt hodině už to bylo o dva góly. Beauguelovu přihrávku srazil Dramé přímo ke kopačkám Pavla Buchy a s jeho přízemním pokusem si Kočí nedokázal poradit. Příbramský gólman ale také ukázal svůj um, když zlikvidoval Limberského technický pokus. Po Kovaříkově rohu při Středočeších zase stála štěstěna, Hejda totiž poslal hlavičku příliš vysoko.

Necelých deset minut po návratu ze šaten se v nejlepším světle ukázal Kopic, jehož střele po zdařilé individuální akci chybělo několik centimetrů. Když byla odehrána hodina hry, zahrozila obě mužstva ze vzduchu. Kvídovu i Brabcovu hlavičku ale zpacifikovali brankáři.

Ne tak ránu Pavla Buchy. Ten rozehrál akci k lajně na Kopice, jehož přihrávku sklepl Hořava právě k Buchovi. Proti jeho povedené střele levačkou neměl gólman Kočí tentokrát nárok. Další rána pro Středočechy přišla vzápětí, Šimkovo nakopnutí Řezníka bylo rozhodčím po shlédnutí videa posouzeno jako faul a zahrávala se penalta.

Tu spoluhráči přenechali Pavlu Buchovi, který vymetl šibenici příbramské svatyně a završil tak svůj hattrick. Do statistik se mohl zapsat i Beauguel, jeho pokus o lob ale skončil nad břevnem, a když poté dopravil míč za Kočího záda, byl mu gól odepřen kvůli předchozímu ofsajdu přihrávajícího Kovaříka.

Viktoriáni si tímto vítězstvím pojistili své druhé místo, naopak muži od Litavky jsou na samém chvostu tabulky.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
boryland

2:0........Bogel,Kalvach.....

Reagovat
FC Parma

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele