základní část, 20. kolo
14.12.2019 14:30 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Liberec tlačil v první půli, ale gólostroj spustil až ve druhé

Ačkoliv více ze hry měli hráči Liberce zejména v první půli, skórovali až v té druhé, podstatně vyrovnanější. Karvinou třemi góly pokořili Potočný, Mara a Breite a ta tak na severu Čech opět nedokázala zvítězit.

V deváté minutě se mohli domácí dostat do vedení zásluhou Hybše, ten ale Băluţovy pobídky nevyužil a pálil jen do brankáře. Rumunský středopolař se nadále vezl na kreativní vlně, zanedlouho našel Musu, jenž ještě míč předal Potočnému a ten pálil mimo. Ve zbytku první půle Slovan tlačil a střílel, gól z toho ale nebyl.

Nedlouho po návratu ze šaten už se dočkal. Malinského centr našel Musu, proti němuž však zakročil Hrdlička. Míč se však odrazil jen k Romanu Potočnému, jehož dorážka již byla přesná. Po necelé hodině hry mohl srovnat Ba Loua, hlavičkoval však jen do Knoblocha. Na druhé straně byl Musa až příliš blízko brankář a ani nadvakrát jej nedokázal pokořit.

Po sedmdesáti minutách přišla hrubá chyba. Podle dostupných záběrů těžko soudit, zda přišla ze strany sudích nebo obránců, vedla ale ke gólu. Při standardce Severočechů Slezané chtěli vystoupit, jenže praporek pomezního zůstal dole. Míč se tak dostal k Chalušovi, který jej naservíroval Kamsovi Marovi a jemu již nedělalo obtíže dopravit míč do odkryté sítě.

Následovala ještě jedna hrubka karvinské obrany. Ta nechala Radima Breiteho proniknout jí jako nůž máslem a liberecký záložník si už tváří v tvář gólmanovi poradil. Karviná tak opět nedokázala zvítězit a je až na předposledním místě tabulky, Liberec si pojistil elitní desítku.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
ondrasch77

3-1

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele