základní část, 3. kolo
28.07.2019 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Slavia v prvním zápase nepřesvědčila, ale Olomouc porazila

Infarktový zápas prožili hráči i fanoušci Slavie v rámci třetího ligového kola proti Olomouci. Sešívaní sice od brzkých minut díky Coufalovi vedli, znovu se jim ale skórovat nepovedlo a tři body uhájili jen díky zahozené Houskově penaltě v nastavení.

Již v šesté minutě se domácí radovali. Před vyprázdněnou severní tribunou odcentroval Van Buren na zadní tyč, kde číhal Vladimír Coufal a akrobatickým zakončením se postaral o nádherný gól. Brzy mohl zvýšit vedení Hušbauer, jenže jeho skákavá střela letěla jen vedle tyče.

Navýšit vedení Slavie mohl i Van Buren poté, co si s tentokráte centrujícím Coufalem vyměnil role. Brankář Reichl se musel činit proti Zmrhalově střele z úhlu, velké potíže s ní ale neměl. Osmělila se i Sigma. Kolář na centr nedosáhl, naštěstí pro něj i jeho spoluhráče trefil hlavičkující Plšek břevno. Ještě před pauzou vyslal nadějnou pumelici Falta, ani on ale nebyl úspěšný.

Druhá půle se nesla v poměrně vyrovnaném duchu. Nejprve zahrozil Hušbauer, jehož ránu zblokoval Jemelka, čerstvě střídající Yunis na druhé straně hlavičkoval mimo. Náhradník zahrozil i v dresu Slavie, po Stanciuově vyvezení a přihrávce centroval na malé vápno Zmrhal, Ševčík ale na balón nedosáhl.

V nastaveném čase sešívaným pořádně zatrnulo. Při závaru ve vápně zablokoval Bořil Yunisovu nohu, hra sice pokračovala dál, ale poté, co v šanci selhal Stanciu, se sudí k situaci vrátil. Po zhlédnutí videa uznal, že se jednalo o faul a odpískal pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Houska, avšak napálil pouze tyč a tři body tak zůstávají v Edenu.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Strojmír

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
boryland

1:1,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Reagovat
Theft90

2:0

Reagovat
RuneSKS

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
Pharrell

4:1

Reagovat
standa91

6:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele