základní část, 20. kolo
14.12.2019 14:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Sigma znovu nepotvrdila roli favorita, ztratila s Bohemkou

Podruhé v řadě vstupovali hráči Sigmy do utkání jako favorit, podruhé to skončilo remízou 1:1. Po plichtě na půdě Karviné následovala i ta domácí proti "Klokanům". Ti se dostali do vedení zásluhou Havla, po přestávce srovnal Falta.

Bohemians vlétli do zápasu jako uragán a už během první desetiminutovky mohli dvakrát skórovat. Havel si umně poradil s několika protihráči, zakončil však přímo do Mandouse. Z následného rohového kopu doplachtil míč na Jindřiškovu hlavu, balón se od ní ale snesl mimo.

Zahrozili i Hanáci, jenže Plškova pumelice zpoza vápna rovněž nenašla cíl. Když už mezi tři tyče směřoval González, vychytal ho bravurně Le Giang. Ten si počkal i na další ránu Plška. Podle pravidla "nedáš, dostaneš", udeřili "Klokani". Nečas sklepl na Vacka, jenž hlavičkoval do tyče. Od ní se míč odrazil k Milanu Havlovi, jenž mezi nohami gólmana procpal míč do sítě.

Ihned mohl navýšit Hůlka, od jeho hlavy ale míč mířil vedle. Sladkého zase vychytal skvělý Le Giang. Tomu se podařilo zneškodnit i Faltův obstřel z dvaceti metrů, o něco později však předvedl obrovský kiks. Při odkopu namazal přímo právě Šimonu Faltovi, od nějž se míč odrazil do brány.

Otočit mohl bleskově González, nejprve však napálil břevno a poté gólmana. Konstrukci trefil i Vepřek, tentokráte boční tyč. V závěru utkání namísto tlaku Bohemky přišli další příležitosti Olomouce, tu největší měl Hála, proti němuž měl Le Giang plné rukavice práce.

V tabulce se tak zelenobílí o další kousek vzdálili sestupovému pásmu, Sigma zase nadále drží umístění ve druhé skupině tabulky.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
vanGomm

Olomouc bude chtít titul remízového krále.Tip tedy X.

Reagovat
ondrasch77

0-0

Reagovat
John Obi Mikel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele