základní část, 10. kolo
21.09.2019 16:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Liberci vedení dlouho nevydrželo a v Opavě remizoval

Spokojeni už delší čas nejsou fanoušci Liberce a důvod jim k tomu nedalo ani utkání na půdě poslední Opavy. Tam totiž jejich oblíbenci vedli zásluhou Musy, jenže vzápětí srovnal Dedič, kvůli čemuž skončil zápas skončil remízou.

Duel to nebyl příliš pohledný. V první půli měli více ze hry Slezané, do prvních dvou příležitostí se ale dostali hosté. Po Malinského zakončení pod tlakem se míč odrazil k Balutovi, jenž přestřelil poloprázdnou bránu. Další pokus zase letěl vedle tyče.

Podobný směr nabral i Zavadilův centr, po němž vše rezultovalo rohem. Další centr opavského kapitána byl ještě zdařilejší, naskočil si na něj Simerský, kterému jeho hlavička sedla. Nguyen se ale blýskl a vyrazil míč do zámezí.

Krátce po přestávce šel Slovan do vedení. Baluta šikovným pasem vyslal do šance Petara Musu, jenž se prosmýkl okolo Simerského, udělal kličku Šromovi a bez problémů zakončil do odkryté brány.

Vedení ale hostům nevydrželo dlouho. O šest minut později letěl ze Zavadilových kopaček do vápna střílený centr, k němuž se po zaspání obrany dostal René Dedič a ve skluzu dostal míč za brankovou čáru.

V závěru měli více příležitostí hráči Liberce. Malinský Šroma pěkně přehodil, jenže o kousek mimo. Fukala zase trefil přímo Šroma, který se blýskl i proti Kačarabově hlavičce. Opava tak díky remíze není na dně tabulky osamocená, Liberec se drží na konci první desítky.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
John Obi Mikel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele