o udržení, 3. kolo
28.06.2020 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Remíza Opavy s Příbramí mnoho nevyřešila. Obě mužstva jsou nadále nejhorší

Duel nejhorších celků ligy bez velkého překvapení nepobral mnoho krásy a jeho výsledkem byla bezbranková remíza. Obě mužstva tedy nadále uzavírají tabulku soutěže, k jejich mírnému potěšení se však přiblížili čtrnácté Karviné na rozdíl dvou bodů. Pořád ale platí, že Příbram musí ve zbylých dvou kolech bodovat, jinak spadne do druhé ligy. Opava zatím směřuje do baráže.

V sestavě Slezanů došlo oproti poslednímu mači v Karviné k jediné změně, když místo Texla nastoupil v záloze Řezníček. Na straně Příbrami chyběl vykartovaný Dramé, jehož na stoperu nahradil Kleščík. Střed pole zase vyztužili Pinc se Soldátem.

A právě jeden z noviců na trávníku Řezníček se ve čtvrté minutě dostal do solidní pozice a z levé strany ještě hledal lépe postavené spoluhráče, míč ale lapil gólman hostů Melichar. V sedmnácté minutě si chtěl vymodlit penaltu opavský Dordić, avšak v pokutovém území se skácel příliš ochotně, navíc celé akci předcházel ofsajd. Na druhé straně zahrozil Zorvan, nicméně jeho oblouček přeletěl břevno.

Poté se dlouho nic nedělo, až ve 39. minutě se ke střele šikovně uvolnil Zorvan a protáhl brankáře Fenricha v bráně domácích. Za dalších pár minut to Zorvan zkusil znovu, jenže už nebyl tolik nebezpečný. Pokus Helešice na druhé straně ze samotného závěru první půle pak lze označit za propagační.

Začátek druhého poločasu zahájili aktivněji domácí, nicméně žádná kloudná šance z jejich kopaček nevzešla. Naopak za Příbram zahrozil po hodině hry agilní Zorvan, proti němuž se opět musel se zákrokem vytasit Fendrich. Až v 66. minutě bylo živo také před Melicharem. Po menším závaru si na centr střídajícího Texla naskočil Souček a hlavou jen těsně minul svatyni Středočechů. Dvě minuty nato pálil Souček nohou, ale výsledek byl ještě horší než při jeho prvotní snaze o gól.

V 81. minutě se Součkovi konečně podařilo donutit Melichara k zákroku, z následně dorážky mířil pánu Bohu do oken Zavadil. O dvě minuty později okořenil svůj návrat na trávníky Dedič nebezpečnou střelou, kterou Melichar dost neortodoxně zlikvidoval. Za hosty se ještě osmělil Antwi, avšak Fendricha jen pozdravil. Skóre tak zůstalo až do závěrečného hvizdu neměnné.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
ttopi

Už se to blíží, sestup Příbrami? Nebo se ještě stane "zázrak"?

Reagovat
smazaný uživatel

zvlastni ze pribrami nepomohl ani takovy kanonyr jako je jakub sasinka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele