základní část, 6. kolo
18.08.2019 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Liberec vyhrál utkání v Karviné jediným gólem

Jeden gól a dvě červené. S takovou bilancí odjížděli hráči Liberce z utkání šestého kola nejvyšší soutěže v Karviné. V první půli za ně skóroval Pešek, domácím k vyrovnání nepomohlo ani vyloučení Dorleye a Mary.

Hned z první vážnější situace padla jediná branka zápasu. Kuchtův centr zastihl domácí obranu nepřipravenou, zcela volný Dorley posunul balón na dalšího nehlídaného hráče Jakuba Peška, jenž zblízka propálil Hrdličku.

Hodně se za Slezany činil Ba Loua, ten nejprve Nguyena protáhl sám, aby o pár minut později vybídl ke střele Hanouska. Liberecký brankář se ale i tentokrát zaskvěl skvělým zákrokem. Málem tak mohli hosté jít do dvoubrankového trháku, jenže Breite tváří v tvář gólmanovi selhal.

Po pauze byl blízko druhé trefě Pešek, jehož hlavička zamířila jen těsně vedle tyče. Pětadvacet minut před koncem zahrál Rundić standardku hodně nebezpečně, malý důvod k radosti ale Karviná přece jen dostala. Po faulu a druhé žluté kartě se totiž do sprch musel pakovat Dorley.

Tlak domácích neustával, náhradník Bukata trefil zpoza vápna břevno, vedle zase hlavičkoval Krivák. Skvělý zákrok předvedl na konci základní hrací doby Nguyen proti Smržově pauze. A když už se Bukata řítil na gólmana sám, zatáhl za záchranou brzdu Mara a po zásluze byl vyloučen.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
kecipep

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1, Liberec se probere.

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
ondrasch77

2:0, prosadí se běžec Vukadinovič...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele