základní část, 19. kolo
08.12.2019 14:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Karviná Sigmu tlačila, vytěžila ale jen bod

Promrhanou šancí na tři body mohou fotbalisté Karviné nazývat nedělní duel proti Olomouci. Svého soupeře totiž většinu času tlačili, nakonec se s ním ale rozešli smírně. Hosty do vedení poslal González, stav srovnal po pauze Lingr.

Slezané mohli už ve druhé minutě jít do vedení. Vukadinovićův roh prodloužil Ba Loua na Rundiće, který však mezi tři tyče nezamířil. Na druhé straně se snažil Pastornického zaskočit Beneš, jeho padáček však úspěch neslavil. Olomoucký stoper pak zachránil situaci ve vlastním vápně. Smržovu ránu dorážel Petráň, v cestě jeho pokusu však stál právě Beneš.

Oproti vývoji nečekaně tak nakonec šli do vedení Hanáci. Zahradníček nejprve nedokázal od půlky poslat míč do opuštěné brány, poté však pasem do běhu našel Pabla Gonzáleze, jehož obstřel překonal Pastornického. Srovnáno mohlo být po Vepřekově malé domů, s níž měl Mandous plno práce.

Nedlouho po návratu ze šaten mohl byl blízko gólu Ba Loua, z úhlu ale na brankáře nevyzrál, úspěch neslavil ani jeho pokus po narážečce s Petráněm. Velkou šancí pohrdl i Vukadinović, i jeho zastavil Mandous. Síť rozvlnil až Ondřej Lingr, jehož hlavička po Ba Louově centru byla příliš i na dobře chytajícího gólmana.

Olomoučtí zanedlouho znovu překonali Pastornického, radost jim ovšem zhatil zdvižený praporek asistentky Ratajové. V samotném závěru mohl rozhodnout Zmrzlý, jehož pokus byl bránícím hráčem vykopnut z brankové čáry. Sigma tak potvrdila své postavení remízového krále, Karviná se bodem vyšvihla alespoň přes Příbram.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:5

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele