základní část, 11. kolo
29.09.2019 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Slezský souboj vítěze nenašel, Opava v Karviné srovnala

Velmi brzy se dostali karvinští hráči do vedení proti regionálnímu rivalovi z Opavy, ze tří bodů se ale neradovali. Na úvodní Rundićovu trefu z penalty totiž zareagoval Sus, který po přestávce srovnal.

Už po pěti minutách řádně zahrozil Lingr, jenž si na šestnáctce navedl míč na pravačku a napálil jej do břevna. Po odraženém míči byl Žídkem faulován Petráň, načež sudí ukázal na značku pokutového kopu. Jeho exekuce se ujal Milan Rundić, jehož volbu strany sice Fendrich uhodl, na střelu k tyči byl však krátký.

Opavští se ihned hnali za vyrovnáním, blízko mu byl Dedič. Ten nejprve našel centr provinilce Žídka, avšak hlavičkoval mimo, o minutu později trefil po Šulcově pobídce tyč. Na opačném konci hřiště střílel z dobré pozice Petkov, jenže pokus mu nesedl.

Po půlhodině hry se konečně ukázal šikovný Ba Loua, jenž přeloboval Fendricha a od gólu žlutomodré zachránil až Svozil. O pár okamžiků později pálily oba týmy mimo, za domácí to byl Čonka, za hosty aktivní Dedič. V závěru první půle Strakovi svěřenci tlačili, ani Petkov, ani Petráň však úspěch neslavili.

Hned po přestávce přišel pro domácí obecenstvo šok. Mondek chytrou patičkou nalezl Žídka. Jeho centr zase letěl přesně na hlavu Martina Suse, který se s míčem otočil a uklidil jej k tyči. Poté se opět musel děsit Fendrich, který vytáhl Smržovu ránu a pak jen sledoval, jak Petráň v tutovce minul bránu.

V závěru ještě napřáhl Hanousek, který svou pumelicí rozezvučel břevno, z následného závaru však nic nebylo. Opava se tak alespoň dočasně odlepila z posledního místa, Karviná je o dva body napřed.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
waynemarkrooney

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele