základní část, 9. kolo
15.09.2019 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Karviná se s pražskými Bohemians rozešla bez branek

Ani jeden gól neviděli fanoušci, kteří přišli na duel devátého kola mezi Karvinou a Bohemians. Domácí tak potřetí v řadě neprohráli a odlepili se ode dna tabulky, Klokani se drží v klidném středu.

V úvodní desetiminutovce si oba týmy vypracovaly jednu zajímavou příležitost. Propadlý centr se dostal až k Vodhánělovi, ten se ale k zakončení nedostal. Na druhé straně zase Ba Louu vychytal Fryšták.

I u další šance Klokanů byl Vodháněl, po jeho rohu hlavičkoval o kousek vedle Keita. Stejně tak nechyběl v útočném snažení Slezanů Ba Loua, který poslal do vápna parádní centr na Michala Petráně, který však o pár centimetrů na míč nedosáhl.

Po pauze Krch fauloval zhruba dvacet metrů od brány soupeře. Exekuce následné standardky se ujal Ba Loua, jehož pokus mířil příliš vysoko. Vukadinović se o chvíli později pokoušel procpat míč do malého vápna, jeho úmysl ale překazil Fryšták.

Konečně se ozvali i Bohemians, Ugwu ale po Vackově pasu netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Karvinští zahrozili Čonkou, jeho zblokovaný pokus skončil rohem. Svůj tým musel poté znovu podržet Fryšták. Tečovanou ránu Lingra totiž horko těžko vyrazil.

V závěru ještě domácí svého soupeře pořádně zatlačili. Z ostrého úhlu vyslal prudkou střelu Ba Loua, vychytal ho však gólman. V samotné koncovce dostal tutovou příležitost Hanousek, jenže odražený balón poslal z deseti metrů nad břevno. Nepříliš pohledné utkání tak skončilo bezbrankovou remízou. 

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
ondrasch77

1:1

Reagovat
Elmas

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele