základní část, 18. kolo
01.12.2019 14:30 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Čtyřminutový uragán stačil Mladé Boleslavi k obratu

V sedmdesáté minutě prohrávali, o čtyři minuty později už byli o dva góly ve vedení. Fotbalisté Mladé Boleslavi zvládli proti Teplicím bleskový obrat, na Žitného trefu postupně zareagovali Klíma, Budínský a Komličenko.

V úvodní desetiminutovce měl každý z týmů příležitost otevřít skóre. Budínského přímý kop naštěstí pro gólmana zeď přizvedla nad břevno, na Marešovu ránu z blízkosti si počkal Stejskal. O něco později to z dálky zkoušel Komličenko, jeho střele ovšem chyběla přesnost.

Ruský snajpr se po půlhodině pokoušel o samostatnou akci, ani tentokráte úspěch neslavil. Po dlouhé době zahrozili i skláři. Po Řezníčkově pasu napálil Hyčka bránícího hráče, Shejbalovu ránu po rohu vychytal gólman. Dvakrát chtěl prověřit gólmana v závěru první půle Budínský, v obou případech ale o pár centimetrů minul.

Krátce po návratu ze šaten šli hosté do vedení. Klíma odvrátil centr pouze na velké vápno, kde stál Patrik Žitný a prudkým pokusem otevřel gólový účet utkání. Aktivitou nadále hýřil Budínský, který však v obrovské šanci bránu netrefil.

Muži z města automobilky se dočkali po sedmdesáti minutách hry. Komličenko se prosadil mezi stopery a protáhl Grigara, ten zneškodnil i Ladrovu dorážku. Napotřetí už však byl bez šance, do brány míč procpal Jiří Klíma. Bleskově přišel i vedoucí gól. Lukáš Budínský dostal za vápnem spoustu času a střelou pod břevno překonal teplického gólmana.

A ani to ještě nebylo vše. Zanedlouho Matějovský našel Nikolaje Komličenka, který přízemním pokusem rozvlnil síť. Ve zbytku utkání mohl kontaktní gól vstřelit jen Žitný, na nějž si ovšem počíhal Stejskal. Středočeši se tak v tabulce vyšvihli na třetí místo, Teplice jsou dvanácté.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
ondrasch77

3:1

Reagovat
stas87
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele