základní část, 27. kolo
02.06.2020 18:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Mladá Boleslav si se Zlínem rozdělily po bodu

Mladá Boleslav si po výprasku od Plzně chtěla zlepšit chuť ve 27. kole v utkání se Zlínem. Do zápasu však nevstoupila úplně ideálně, když si v jednadvacáté minutě dal vlastní gól Tatajev. Kapitán Budínský však po třech minutách srovnal a skóre už se do konce nezměnilo.

V osmé minutě musel domácí gólman Stejskal být v pozoru, když musel vyběhnout z brány a odklidit míč před dotírajícím Čanturišvilim.

Zlín se po jednadvaceti minutách dostal do vedení a nutno říct, že s velkou dávkou štěstí. Jawo se zbavil Jakuba Klímy a poté chtěl nacentrovat míč do vápna, jenže ke smůle domácích trefil Alekseje Tatajeva a od něj se balon odrazil přesně k pravé tyči marně se natahujícího Stejskala.

O chvilku později už ale bylo vyrovnáno. Po autovém vhazování si mladoboleslavští hráči několikrát vyměnili balon a Jiří Klíma poté uvolnil Lukáše Budínského, který tváří v tvář Dostálovi nezaváhal.

V 83. minutě se Zelený protáhl po levé straně a předložil míč Budínskému, jehož střelu z hranice penaltového puntíku ve skluzu zblokoval Azackyj.

Mladé Boleslavi nyní patří v tabulce osmá příčka s osmatřiceti body, Zlín je čtrnáctý a bodů má dvacet čtyři.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com, livesport.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele