základní část, 9. kolo
14.09.2019 16:30 CET
6 : 0
(3:0)

Reportáž

Mladá Boleslav smetla Příbram šesti brankami

Hodně jednoznačný průběh měl duel dvou středočeských celků v rámci devátého kola nejvyšší soutěže. Mladá Boleslav jej opanovala a vyhrála 6:0, po dvou brankách vstřelili Mešanović, Bucha i Komličenko.

V úvodu utkání byl velmi aktivní Bucha, po Komličenkově přiťuknutí pálil nad bránu, individuální průnik zakončil střelou mimo. První se ale trefil Muris Mešanović. Komličenko v souboji s Kodrem upadl, načež sudí nařídil penaltu. Její exekuce se ujal právě bosenský snajpr, jenž i přes dotyk gólmana proměnil.

Ozvali se i hosté, Alvirův centr se mezi tři tyče pokoušel umístit hlavou Zeman, jehož pokus zlikvidoval Šeda. A tak přišel druhý zářez domácích. Hubínek z pravé strany brilantním pasem našel ve vápně Pavla Bucha, jehož dělovka na přední tyč skončila za Boháčovými zády.

Do třetice a do šatny se prosadil Nikolaj Komličenko. Krátce před koncem první půle si narazil míč s Budínským, načež se zjevil zcela sám tváří v tvář Boháčovi, což pro něj nebyl žádný těžký úkol a navýšil vedení na třígólové.

Nedlouho po startu druhé půle se ruský ostrostřelec prosadil znovu. Matějovského nákop vedl k velkým zmatkům v hostující defenzivě, což Nikolaj Komličenko potrestal. Mohlo být s Příbramí ještě hůře, Budínského přímák ale vytěsnil Boháč.

V další akci si však Budínský vedl ještě lépe. Fulnekem založený protiútok skončil právě Budínského centrem, který přesně nalezl Murise Mešanoviće a ten završil "bůra". To stále bylo domácím málo, Mešanović po dalším průniku počkal na náběh Pavla Buchy a připravil mu jednoduchý gól.

Ve zbytku utkání už muži z města automobilky další gól nepřidali, i tak se ale vyšvihli na třetí místo. Nuloví hosté zůstávají mimo elitní desítku.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
ondrasch77

4:0 (Komli hattrick)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele