základní část, 22. kolo
22.02.2020 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Souboj Mladé Boleslavi se Slováckem branku nepřinesl

Ani jednu branku neviděli diváci, kteří při sobotním odpoledni dorazili do Mladé Boleslavi na zápas domácího týmu proti Slovácku. Středočeši vinou této remízy vypadli z elitní šestky, hosté dokonce z první poloviny tabulky.

Přitom hned ve třetí minutě přišla obrovská šance. Zelený vyslal Budínského do sólového úniku, boleslavský středopolař ale trefil jen vybíhajícího Trmala. Na další příležitost se čekalo půl hodiny, Juroška navíc dobrou pozici totálně zazdil a napálil míč na tribunu. Na druhé straně mohl zahrozit Zelený, Trmal však situaci zachránil.

Ještě před pauzou se musel pořádně činit Klíma, aby se nepovedlo skórovat Hofmannovi. Krátce po návratu ze šaten našel Douděrův centr hlavu Budínského, i ten ale ztroskotal na Trmalovi. Zaskvěl se i jeho protějšek Šeda, jenž vychytal Klimentem pobídnutého Petrželu.

Poté zase převzali iniciativu domácí. Douděra se pokusil přelobovat vyběhnutého brankáře, pro toho ovšem byl tento pokus snadným soustem. Po Janoškově pasu zase hlavičkoval Tatajev, jenže nepřesně. Tím ale aktivita Mladé Boleslavi na dlouho utichla.

Naopak v sedmdesáté minutě se ujal exekuce standardní situace Havlík, který míč otřel o tyč. Po Janoškově hrubce v rozehrávce se dostal k míči Zahustel, jehož prudkou ránu ze strany zlikvidoval Šeda. A jelikož v závěru neuspěl unikající Jiří Klíma, skončilo utkání bezbrankovou remízou.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
kecipep

Snad aspoň bodík. 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele