základní část, 3. kolo
28.07.2019 16:30 CET
6 : 0
(1:0)

Reportáž

Jablonec předvedl ve druhé půli uragán a nadělil Slovácku šest gólů

Jablonečtí hráči napravili dvě porážky z uplynulého týdne. V domácím duelu proti Slovácku se sice poměrně dlouho trápili a v poločase vedli Doležalovou zásluhou o gól, po pauze se ale prosadili Krob, Kratochvíl, Chramosta a dvakrát Sýkora, díky čemuž Severočeši slavili vítězství 6:0.

Hned z první větší příležitosti padla branka. Po sérii několika rohů si Martin Doležal naběhl na Holíkův centr a hlavou jej trknul do sítě. Navýšit mohl o pět minut později, tentokráte ale pálil jej vedle. Osmělili se i hosté. Po standardní situaci se dostal k pokus Hofmann, jenže mířil mimo. Jen o trochu lépe si vedl Petržela, který se nechal vychytat Hrubým.

Poté, co znovu neuspěl Doležal, se do tutovky dostal Šimko, jenž minul poloodkrytou bránu. Hrubý musel i nadále zůstat ve střehu, nejprve totiž Havlík z přímého kopu napálil břevno, poté musel jablonecký gólman skvělým zákrokem likvidovat Kalabiškovu hlavičku.

I přes mnoho šancí v první půli se gólostroj spustil až po pauze. Po třech čtvrtinách utkání nabil Matoušek Janu Krobovi, jenž nadvakrát dostal míč za Trmalova záda. A brzy bylo vedení zelenobílých už tříbrankové. Jan Sýkora pláchl hostující obraně a prvním gólem v dresu svého zaměstnavatele navýšil rozdíl ve skóre.

Už se blížil konec základní hrací doby, když Jablonec udeřil počtvrté. A popáté! Nejprve po Holíkově přihrávce skóroval ranou k tyči Miloš Kratochvíl, ani ne dvě minuty na to zase připravil Pilík trefu Janu Chramostovi. Poslední zářez Radových svěřenců přišel v nastavení, kdy Trmala podruhé obloučkem překonal Sýkora.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
kecipep

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Theft90

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele