základní část, 15. kolo
04.11.2019 18:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Plzeň ve Zlíně neudržela vedení a opět ztratila

Třetí ztrátu z posledních čtyř ligových zápasů mají za sebou hráči Plzně. Ti sice ve Zlíně vedli zásluhou Krmenčíkovy branky, jenže jen pár minut poté dokázali domácí vyrovnat, jmenovitě se prosadil Wágner.

Viktoriáni dostali míč do sítě již ve třetí minutě, jenže gól Krmenčíka po Řezníkově pasu nemohl být uznán kvůli postavení mimo hru. To je od ofenzivní hry neodradilo, Rakovana pořádně protáhl zpoza vápna Kalvach. Po čtvrthodině centroval před bránu Limberský, Řezník však jeho pobídky nevyužil, stejně dopadl Wágner po přihrávce Matejova.

Obrovský závar v malém vápně domácích zůstal také nevyužit, Hejda totiž nejprve napálil obránce a z následné dorážky brankáře. Ve zbytku poločasu se každý z týmů prezentoval protiútokem. Wágner jej zakončil lobem mimo cíl, podobně dopadl i Kayamba při pokusu na vzdálenější tyč.

Po přestávce se na větší šance dlouho čekalo, až když byla odehrána hodina, musel se činit Rakovan proti Hejdově hlavičce. Zlínský gólman si počíhal i na Michaela Krmenčíka, plzeňského forvarda o chvíli později zase zastavil skluzem Buchta. Přesto se kýženého gólu dočkal. Naběhl si na Kayambův centr a umístil míč nechytatelně k tyči.

Jenže o sedm minut později bylo vyrovnáno. Na pravé straně dostal prostor Fantiš, jenž našel centrem Tomáše Wágnera a ten hlavou překonal Hrušku. Bleskově mohli zareagovat i Západočeši. Kayambův pokus zneškodnil brankář, následnou Krmenčíkovu dorážku zázračně zastavil Buchrta.

V samotném závěru mohl rozhodnout Wágner, jenže tváří v tvář Hruškovi trefil jen plzeňského gólmana, od něhož se balón odrazil na břevno. Zlín se tak remízou vyšvihl na třinácté místo, Viktorka ze druhé pozice ztrácí na Slavii už propastných jedenáct bodů.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ondrasch77

0:0 ideál

Reagovat
boryland

0:1...……….Krmi....

Reagovat
smazaný uživatel

Plísen děkujem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele