základní část, 13. kolo
19.10.2019 16:30 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Boleslav si ze Zlína veze tři body

Mladoboleslavský celek nadále úspěšně pronásleduje vedoucí dvojici Slavia&Plzeň. Zápas ve Zlíně rozhodli Komličenko s Buchou, Boleslav vyhrála na jihu Moravy 2:0.

Už ve čtvrté minutě mohli hosté jít do vedení. Mešanovič se dostal do samostatného úniku, jenže skvělý Rakovan jej vychytal.

O pár minut déle se do šance dostal i Fastav. Fantiš našel dobře postaveného Matejova, který však napálil míč do připraveného Stejskala.

V 17. minutě protáhl Rakovana technickou střelou zpoza vápna Jakub Fulnek. Domácí gólman měl co dělat, aby míč neskončil za jeho zády.

V šestadvacáté minutě zahrál perfektní rohový kop Lukáš Budínský. Míč propadl do malého vápna, kde vznikl obrovský závar. Jako první se nejlépe zorientoval kanonýr Nikolaj Komličenko, který vyslal prudkou ránu pod břevno.

O pět minut později mohlo být srovnáno, jenže Železník špatně trefil balon a Stejskal měl velmi snadnou práci.

Pohlednou zlínskou kombinaci ve 36. minutě zakončoval Džafić. Ten však musel do skluzu, aby na míč dosáhl a branku přestřelil.

Před koncem první půle Rakovan neudržel rohový kop Boleslavi v rukavicích, jenže Daniel Pudil nabídnutou šancí pohrdl.

Ve druhém poločase měli první vážnější příležitost domácí, a to až v 68. minutě. Železník dostal exkluzivní centr do malého vápna, jenže z voleje trestuhodně přestřelil.

Výhru Mladé Boleslavi definitivně zpečetil v 89. minutě Pavel Bucha, který dostal parádní přihrávku za obranu. Následný únik s přehledem zakončil ránou k tyči.

V nastaveném čase si ještě oba týmy vytvořily jednu šanci. Nejprve Fantiš ztroskotal na skvělém Stejskalovi, poté Klíma nezvládl v úniku zamířit přesně.

Zlín je po třinácti odehraných utkáních s deseti body předposlední, Boleslav se nachází na třetím místě bod za druhou Plzní, která má však zápas k dobru.

Autor: Petr Procházka

Komentáře (6)

Přidat komentář
Fikus19

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:7

Reagovat
DidusIneptus

1:0

Reagovat
FC Parma

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele