základní část, 14. kolo
27.10.2019 14:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Karviná znovu prohrála, s prázdnou odjíždí z Českých Budějovic

Třetí porážku v řadě si připsala Karviná, třetí vítězství České Budějovice. Ty doma Slezany porazily jednoznačně 3:0, dvěma brankami v první půli se na tom podílel Havel, po přestávce navyšoval Schranz.

Na první ohrožení jedné z branek se čekalo čtvrt hodiny. To hostující gólman Hrdlička ve vápně trefil Brandnera, načež sudí nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal stoper Lukáš Havel a na opačnou stranu, než skákal gólman, jej proměnil. Karvinští mohli brzy srovnat. Petráně však zablokovala obrana, Rundićovu hlavičku zneškodnil Drobný.

A tak znovu udeřili domácí - a opět to byl Lukáš Havel ze standardky. Tentokrát si našel Čolićův centr z rohového kopu, přeskočil Kouřila a hlavou usměrnil míč mezi tři tyče. Skóre mohl před pauzou korigovat Lingr, jenže Ba Louovi pobídky vůbec nevyužil a pálil nepřesně.

Po pauze se Dynamo prosadilo do třetice. Rychlý protiútok sice defenziva soupeře na chvíli přerušila, jenže Ivan Schranz se míče znovu chopil a přesnou ranou k tyči navýšil vedení. Slezany navíc potkala další rána, po faulu na Brandnera obdržel žlutou kartu Bukata, a jelikož byla druhá, musel se poroučet do šaten.

Potrestat je mohli domácí ještě v závěru, jenže Čolicóvu dělovku Hrdlička vyrazil, Táborský zase po Ledeckého pasu nedokázal zakončit. I tak Budějovice uhájily tři body a v tabulce se vyšvihly na jedenácté místo, Karviná je čtrnáctá.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
DidusIneptus

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele