základní část, 8. kolo
01.09.2019 16:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Rabušic při debutu skóroval a pomohl Dynamu k vítězství

Jedenáct minut potřeboval Michael Rabušic při svém novém angažmá v Českých Budějovicích k tomu, aby poprvé skóroval. V závěrečných minutách pojišťoval vítězství 2:0 nad Zlínem, které v první půli načal brankou Brandner.

Na první vážnější šanci se čekalo asi deset minut. Staňkův nákop prodloužil Javorek na Ledeckého, který našel Brandnera, avšak tomu ukopl míč Azackij. Brandner nadále hýřil aktivitou, Ledecký ale jeho pobídku nezužitkoval, gólmana nepropálil ani Schranz.

Když si ale Ledecký s Patrikem Brandnerem prohodili role, už to úspěch slavilo. Zlínští ztratili míč ve středu hřiště, první jmenovaný jej potáhl a nabídl doprava Brandnerovi, který ranou o břevno otevřel skóre.

Ještě před poločasem se ševci znova vylekali, když Schranz z voleje napálil břevno. Vzrušení však bylo zbytečné, neboť pomezní signalizoval ofsajd. Hned po pauze měl každý z týmu velkou šanci, Ledeckého hlavičku zblokoval obránce, Čanturišviliho pokus zase chytil Staněk.

Gólman Jihočechů musel zůstat ve střehu i nadále, po hodině hry se hned dvakrát blýsknul proti Železníkovi. Zlínský útočník dostal příležitost své selhání napravit, tou však pohrdl a z úniku branku přestřelil.

Druhého gólu se tak dočkali hráči Dynama. Exekuce rohového kopu se ujal Čolić, který přesně našel hlavu Michaela Rabušice, jenž rozvlnil síť. Díky tomu jeho mužstvo zvítězilo a dotáhlo se na rozdíl jediného bodu od Zlína.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele