základní část, 4. kolo
03.08.2019 19:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

První ztráta Viktorky, v Ďolíčku hrála bez branek

V ligové tabulce už nám ubyl i předposlední stoprocentní tým. Plzeňští fotbalisté totiž nezvládli zvítězit na půdě Bohemians a po nepříliš pohledném utkání došlo k dělbě bodů. Viktoriáni tak na tento týden rozhodně nebudou vzpomínat v dobrém.

Ve velké šanci se po osmi minutách zjevil Podaný, míč mu však na zadní tyči nesedl a tutovou šanci zazdil tak, že Hruška ani nemusel zasahovat. Více se musel nadřít na druhé straně Valeš, který sotva zneškodnil Kalvachovu nečekanou skákavou střelu, následná Brabcova hlavička z rohu skončila mimo.

Před koncem první půle došlo ještě na jednu příležitost na obou koncích hřiště. Na propadlý míč pohotově zareagoval Köstl a od skórování jej dělilo jen pár centimetrů. Sám na bránu se mohl řítit Krmenčík, jenže mu byl odmáván sporný ofsajd.

Hosté se po návratu z kabin snažili převrátit zápas na svou stranu, jenže se se svým pokusem neuchytil ani Kopic, ani Krmenčík. Jen mimo tři tyče zamířila Hronkova hlavička, Hrošovského pokus zase byl zblokován.

Velké pozdvižení se událo dvacet minut před koncem. To totiž Jan Kopic dostal míč za Valešova záda, jenže v momentě Krmenčíkovy přihrávky se nacházel v ofsajdu a gól tudíž nemohl být uznán. Západočeši hrozili ze vzduchu, Krmenčík i Řezník ale pálili vedle. A jelikož úspěšný nebyl ani jeden z protiútoků Klokanů, rozešli se soupeři smírně 0:0.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
John Obi Mikel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:4,

Reagovat
ondrasch77

0:1

Reagovat
Fikus19

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 2x Krmi, 2x Kayamba

Reagovat
Theft90

3:1

Reagovat
boryland

0:1...………...Krmy…....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele