základní část, 23. kolo
01.03.2020 17:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Záchranářský souboj v Ďolíčku branku nepřinesl

Nerozhodným bezbrankovým výsledkem skončilo utkání dvou celků bojujících o záchranu v nejvyšší české soutěži. Karviná poprvé v jarní fázi ztratila body, Bohemians zase ani ve druhém domácím zápase neinkasovali.

Utkání nezačalo zrovna pohledně, na první větší vzrušení se čekalo až do dvacáté minuty. To hosté chtěli penaltu za Hůlkovu hru rukou, ta se ale nepískala a po Ba Louově pasu pálil do bránícího hráče Ndefe. Na druhé straně po půl hodině hry rozehrál zajímavou standardku Jindřišek, Puškáč ale hlavičkoval mimo.

Druhá půle už přeci jenom nabídla fanouškům trochu více zajímavých situací. Hned po třech minutách pálil dobře Schumacher, ještě lépe ale zachytal Bolek. Znovu se ukázal i karvinský krajní bek Ndefe, tentokráte zase pálil vedle. Po hodině hry pobídl Jindřišek Puškáče, který kopnul míč do boční sítě.

Po třech čtvrtinách utkání se musel poprvé výrazněji předvést Le Giang, jenž bravurně vytáhl Šindelářovu hlavičku. V závěru ještě zahrozil Vodháněl, po Pulkrabově pasu však střílel jen do vozby bránících hráčů.

"Klokani" tak nadále drží jedenácté místo, svou ztrátu na desátou příčku o bod stáhli. Karvinští se pohybují čtyři body za Bohemkou nadále na pozici čtrnácté.

Autor: Martin Vejdělek / isport.cz, o2tv.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele