základní část, 25. kolo
27.05.2020 18:00 CET
4 : 0
(2:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Teplice nenavázaly na předchozí výkon a z Ďolíčku vezou debakl

Fotbalisté Teplic nedokázali zopakovat zdařilý domácí výkon proti Liberci a ve druhém "pokoronavirovém" duelu schytali výprask na hřišti Bohemians. Za Klokany se prosadili Jindřišek, Hronek a Vacek, zbylá trefa byla vlastní.

Vstup do utkání přitom sklářům vyšel dobře a už po několika vteřinách dal Valešovi zabrat dalekonosnou ranou Trubač. Jenže v jedenácté minutě Kodeš naprosto zbytečně zfauloval ve vlastním pokutovém území Pulkraba, načež sudí ukázal na značku pokutového kopu. Jeho exekuce se ujal Josef Jindřišek a na druhou stranu, než skákal gólman, proměnil.

Zanedlouho nabralo vedení Bohemians dvojnásobné výše. Kučerovu nepříliš povedenou rozehrávku vystihl Petr Hronek, narazil si o Pulkraba a chladnokrevně zakončil. 2:0. Několik dalších minut bylo v režii teplického Řezníčka, jenže gól ne a ne přijít. Nejprve pálil z úhlu nad bránu, aby následně poslal balón jen do Valešových rukou. Na druhé straně se musel činit i Grigar, Vaníčkovu hlavičku ale zneškodnit dokázal.

Po přestávce dvakrát pokoušel štěstí hostující Trubač, poprvé však hlavou netrefil zařízení, podruhé už byl úspěšnější, jenže připravený byl Valeš. Na obranné polovině se příliš nepředvedl jeho spoluhráč Nazarov, který nejprve zfauloval protihráče, aby si po následném přímém kopu srazil balón vyražený Grigarem do vlastní sítě.

Když už se žluto-modrým povedlo dotlačit míč za Valešova záda, zhatil jejich radost videoasistent rozhodčího. Moulisův gól nebyl uznán. Blízko trefě byl patnáct minut před koncem Mareš, gólman Klokanů však byl u míče o něco rychleji.

A jelikož ze solidní pozice pálil nepřesně Černý a Nazarovova střela skončila jen na tyči, patřilo poslední slovo domácím. Nečasovu povedenou individuální akci a následnou pobídku využil Kamil Vacek. Bohemians tak ze souboje dvou stejně úspěšných týmů vytěžili plný počet bodů a jsou reálně ve hře o první desítku.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
ondrasch77

3:1

Reagovat
eL

2:0

Reagovat
John Obi Mikel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
eL

Nazdaaar

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele