základní část, 17. kolo
23.11.2019 14:30 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Krch v závěru vystřelil Bohemce výhru

Druhé vítězství na lavičce Bohemians má za sebou trenér Luděk Klusáček. Jeho svěřenci doma dokázali ve vyrovnaném utkání udolat Příbram. Jediným gólem o tom v závěru rozhodl Krch.

Jako první mohli skórovat hosté. Nového centr vypadal velmi nadějně, jenže ani Škodovi, ani Alvirovi se nepovedlo protlačit jej do brány. Na opačném konci hřiště Jindřišek dal balón Vodhánělovi, ten ale mířil moc vysoko. Když to zkoušel po zemi Tregler, zkrotil míč Le Giang.

Gólman Klokanů si poté připsal i kiks, když bídnou rozehrávkou předal balón na kopačky Škodovi, jeho následný pokuse z dálky mu ale nenadělal žádné problémy. Ve druhé šanci za poločas se po Jindřiškově centru ocitl Vodháněl, jenže střela mu nesedla a Kočí mohl zůstat v klidu.

Po návratu ze šaten jen smůla zabránil Jindřiškovi ve skórování, trefil totiž konstrukci brány. Chyba v domácí rozehrávce přinesla příležitost Novému, Le Giang se proti jeho střele ale vyšvihl. I další souboj těchto dvou vyšel ve prospěch brankáře Bohemians, na druhé straně musel Kočí zasáhnout proti Vaníčkovi.

Dvakrát během chvíle mohl udeřit Alvir, nejprve však bránu přestřelil, poté si vylámal zuby na Le Giangovi. Proti němu neuspěl ani hlavou Dramé a udeřit tak mohli domácí. Exekuce rohového kopu se ujal Vacek, jehož centr nalezl přesně Daniela Krcha a ten hlavou zavěsil.

Tři body tak zůstaly v Ďolíčku a Klokani se tím výrazně vzdálili od sestupových pozic, naopak hosté jsou v boji o záchranu namočeni až po uši.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele