základní část, 15. kolo
01.11.2019 18:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Nuda v Ďolíčku branku nepřinesla. Bohemians remizovali se Slováckem

První zápas patnáctého kola mnoho fotbalové krásy nepřinesl. Bohemians doma remizovali se Slováckem bez branek. Ani jeden z celků si nevytvořil gólovku a konečný výsledek tak příliš nepřekvapí. Moravané prováhali možnost dostat se alespoň na chvíli na třetí místo, poskočili však alespoň na čtvrtou pozici. Pražané zůstávají dvanáctí.

Po vysoké prohře v pražském derby se Spartou učinil trenér klokanů Klusáček dvě změny v sestavě. Na lavičku náhradníku se posadili Krch s Vaníčkem, aby na jejich úkor dostali šanci záložník Rada a útočník Nečas. Do základní jedenáctky hostů se vrátila trojice hráčů, která v minulém kole absentovala kvůli karetním trestům. Obránci Kadlec s Divíškem a kapitán ve středu pole Daníček se tak na trávníku objevili na rozdíl od Petržely, jehož kouč Svědík ponechal mezi žolíky.

O první zakončení se ve třetí minutě postaral hlavou domácí Keita, brankář Trmal se však příliš nenadřel. Šest minut poté byl Keita znovu v akci, když míč přistrčil Havlovi, tomu se ale střela tolik nepovedla a Trmal si připsal další snadný zákrok. Následně přišla dlouhá pasáž bez vážného ohrožení branky na obou stranách.

Až ve 40. minutě prošla Jindřiškova rána až k Trmalovi, který ovšem opět nezaváhal. Hned minutu poté se konečně předvedlo také Slovácko. Daníčkův centr prodloužil hlavou Kalabiška a Šašinkovi scházelo jen pár decimetrů k tomu, aby balón, který nakonec skončil v zámezí, ještě zasáhl.

Výčet šancí v druhé půli načal tři minuty po jejím začátku Šašinka, jehož slabý pokus snadno chytil gólman Bohemians Le Giang. Na druhé straně měl v 56. minutě dosud nejevětší příležitost zápasu Pokorný, jenž si naskočil na rohový kop Jindřiška, jenže hlavičkou usměrnil míč pouze na Trmala. Dvě minuty poté rozehráli standardní situaci též Moravané. Havlík našel Hofmanna, ani on ale Le GIanga příliš neohrozil.

Utkání pomalu spělo ke svému konci a zároveň k bezbrankové remíze. Jedno z mála vzrušení přišlo v 84. minutě, kdy se po rohovém kopu hostí dral do zakončení Zajíc, nakonec se však srazil s Le Giangem. Hráči Slovácka požadovali penaltu, tu ale sudí Franěk po konzultaci s videem neodpískal. Čtyři minuty poté pálil nad břevno Navrátil, a tak se oba týmy nakonec opravdu rozešly smírně.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
kecipep

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

1 0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
eL

2:1 (Havel, Vaníček)

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele