základní část, 20. kolo
14.12.2019 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nuda ve Vítkovicích. Baník se se Spartou rozešel bez branek

Sobotní šlágr kola mezi Baníkem Ostrava a Spartou příliš atraktivní podívanou nepřinesl. Utkání nepřineslo ani vítěze, ani vstřelenou branku. Letenští si tak nechali opět odskočit třetí místo, Baník pro změnu vypadl z elitní šestky.

Václav Jílek udělal v základní sestavě dvě změny. Indisponovaného Haška nahradil v sestavě Trávník, namísto Krejčího se do zálohy posunul Frýdek a na beku nastoupil Hanousek. Na druhé straně byla i přes změnu rozestavení jediná změna, po škatulatech v záložní řadě vypadl Granečný a nastoupil třetí stoper Procházka.

Úvod utkání vyšel mnohem lépe sparťanům. Dělovka Kangy dala Laštůvkovi pořádně zabrat, nedlouho poté Fillo málem rozvlnil síť vlastní brány. Po Plavšicóvě pasu pálil nadějně Frýdek, ten ihned poté protáhl Laštůvku znovu. Frýdek byl i nadále aktivní, jeho ráně chybělo jen pár centimetrů.

Konečně se do šancí dostali i Slezané. Fillova hlavička by nejspíš zapadla do brány, jenže ji na poslední chvíli zastavil Tetteh. Po Hanouskově chybě musel zase situaci zachraňovat Heča. Přesto mohli mít poslední slovo hosté, Hložek po povedené akci spálil obrovskou šanci, Tetteh se zase nechal vychytat brankářem.

Druhý poločas byl mnohem spíš bojem než fotbalem. Po hodině hry rozvlnil síť Tetteh, jenže využil zcela zřetelného ofsajdového postavení. Kuzmanović nedlouho poté hledal Diopa, jemuž k zakončení chyběl kousíček. Další z ojedinělých šancí měl na kopačce Hložek, toho však zablokoval Procházka.

A jelikož v závěru svou příležitost neproměnil ani Kozák, odcházelo více než třináct tisíc diváci ze stadionu bez toho, aby viděli jediný gól.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
Manau

2:1 BANÍK !!!

Reagovat
ondrasch77

1:1 (Kuzma - Kanga)

Reagovat
waynemarkrooney

1:0

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
vanGomm

oba týmy dají gol

Reagovat
Milan DW

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele