základní část, 29. kolo
10.06.2020 18:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Bláznivé utkání v Ostravě skončilo remízou

Nebyl to zápas plný fotbalovosti, přesto přinesl několik zajímavých momentů a minimálně nezaujatého diváka musel bavit. Slávisté zásluhou tref Stanciua a Masopusta dvakrát vedla, domácí Baník však vždy dokázal obratem vyrovnat.

První branka utkání přišla ještě dříve než první šance. Nicolae Stanciu se totiž po čtvrthodině ujal exekuce přímáku z pozice běžně užívané pro centr, balón však zakroutil do brány, čímž zaskočil Laštůvku a otevřel gólový účet utkání.

Na vyrovnání se nečekalo dlouho. Už o tři minuty později sešívaní nezvládli odehrát rohový kop, který propadl až na zadní tyč k Jaroslavu Svozilovi, jehož dělovka za přispění Kolářova zaváhání rozvlnila síť. Nedlouho před pauzou pálil zpoza vápna Stanciu. Jeho ránu zblokoval rukou Jánoš, avšak sudí nedospěl k závěru, že se jednalo o nedovolenou hru.

Ve druhé půli dlouho nebyly k vidění žádné šance. Pražané kombinovali a čas od času zkusili centr nebo střelu z dálky - první větší ohrožení Laštůvkovy branky přišlo ve třiaosmdesáté minutě, kdy Tecl tečoval Coufalův balón. Krátce před koncem základní hrací doby pak Jirásek ve středu hřiště podrazil Stanciua a po druhé žluté kartě se poroučel do sprch.

Sešívaní toho využili ve čtvrté minutě nastavení. Lukáš Masopust se ve vápně ujal míče a vydařenou ranou do šibenice pokořil Lastůvku. Jenže všem dnům ještě nebyl konec. Tecl si vykoledoval na půlce rovněž druhé žluté ocenění, což pomohlo Slezanům k vyrovnání. Chyběl totiž při závěrečném Fleišmanově rohu, na nějž si naskočil Patrizio Stronati a hlavou zajistil svému týmu bod.

Náskok Slavie na čele tabulky se tak snížil na šest bodů, Baník naopak učinil krok za umístěním ve skupině o titul.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Fikus19

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:1 (Ševčík)

Reagovat
boryland

1:0...........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele